Πόσες προσθήκες χρειάζεται η ΑΕΚ;-Ψηφίστε για το μεταγραφικό ντεμαράζ της Ενωσης

Πόσες προσθήκες χρειάζεται η ΑΕΚ;-Ψηφίστε για το μεταγραφικό ντεμαράζ της Ενωσης
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ φορτσάρει για το μεταγραφικό φινάλε του καλοκαιριού και η «Ενωσίτικη κάλπη» σας δίνει το λόγο για τις ανάγκες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι ένα καλοκαίρι διαφορετικό από τα άλλα. Η ΑΕΚ επιχείρησε να αλλάξει ριζικά συγκριτικά με την περασμένη σεζόν. Βλέπετε, η ομάδα άγγιξε τον πάτο του βαρελιού, γνωρίζοντας πολλές και σημαντικές αποτυχίες και κρίθηκε αναγκαίο να αλλάξει (σχεδόν) εκ βάθρων. Η σεζόν ξεκίνησε εφιαλτικά με τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, αλλά στην ΑΕΚ επέμειναν στο πλάνο τους και ήδη έχουν φτάσει σε διψήφιο αριθμό μεταγραφών και έπονται και άλλες.

Ο Ελβετός παικταράς Τσούμπερ είναι προ των πυλών. Φαίνεται πως η ΑΕΚ θα κάνει αυτήν την τεράστια κίνηση για τα ελληνικά δεδομένα και θα ντύσει στα «κιτρινόμαυρα» τον Τσούμπερ, ως δανεικό με οψιόν αγοράς για την επόμενη σεζόν. Παίκτης που μπορεί να καλύψει όλη την αριστερή πλευρά, ενώ έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί και στον άξονα. Ο Μιλόγεβιτς φαίνεται πως αυτό ήθελε για να υπάρχει ακόμα μια ποιοτική επιλογή στη φαρέτρα του.

Το θέμα είναι εάν θα πρέπει να υπάρξει συνέχεια. Η ΑΕΚ φαίνεται πως παραμένει ενεργή στην αγορά και εξετάζει κάθε καλή ευκαιρία που μπορεί να προκύψει. Εσείς, μέσω της «Ενωσίτικης κάλπης», μπορείτε να δώσετε τη δική σας εκτίμηση για τον αριθμό των κινήσεων που θα πρέπει να κάνει η ΑΕΚ από εδώ και πέρα για να σας δίνει αίσθηση πληρότητας και να σας πείθει για τη διεκδίκηση πρωταθλήματος και κυπέλλου.

Δείτε και ψηφίστε


LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

Βαρούν... καμπάνες για την ΑΕΚ, ήττα (0-1) από τον Αστέρα Τρίπολης!

Πόσες μεταγραφές εκτιμάτε πως χρειάζεται ακόμα η ΑΕΚ;

Αριστερό εξτρέμ
Αριστερό εξτρέμ και δημιουργικό μέσο
Αριστερό εξτρέμ, δημιουργικό μέσο και αριστερό μπακ
Περισσότερες από τρεις κινήσεις
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X