Ζαγοράκης: Πάει στην UEFA το θέμα Αιγάλεω -Γρηγορίου: «Θα δικαιωθούμε»

Ζαγοράκης: Πάει στην UEFA το θέμα Αιγάλεω -Γρηγορίου: «Θα δικαιωθούμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαν «κεραυνός» έσκασε στο «στρατόπεδο» του Αιγάλεω η είδηση της μη αδειοδότησης της ομάδας για την Super League 2. Από την πρώτη στιγμή η διοίκηση του συλλόγου βγήκε μπροστά και προσπάθησε με κινήσεις να αλλάξει αυτή η απόφαση.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες της Mikriliga.com υπήρξε σήμερα συνάντηση παρουσία των μελών της Εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ και των Θοδωρή Ζαγοράκη, Λεωνίδα Μπουτσικάρη, Λεωνίδα Λεουτσάκο και Παναγιώτη Δημητρίου με τον νομικό εκπρόσωπο της ΠΑΕ Αιγάλεω Χάρη Γρηγορίου και τον αντιπρόεδρο του συλλόγου Γιάννη Παλτόγλου.

Η πλευρά του Αιγάλεω παρουσίασε σε αυτή τη συνάντηση τα παράπονα της για τη μη αδειοδότηση της, ενώ ο πρόεδρος της ΕΠΟ Θοδωρής Ζαγοράκης τόνισε ότι το θέμα θα πάει στην UEFA προκειμένου να γίνει επανεξέταση και να αποφασιστεί το τι μέλλει γενέσθαι.

Παράλληλα σύμφωνα με πληροφορίες της Mikriliga.com. πάρθηκε η απόφαση να συσταθεί επιτροπή, η οποία θα εξετάζει τις αποφάσεις του προέδρου της επιτροπής αδειοδοτήσεων Γιώργου Δημητρίου.

Με αυτές τις κινήσεις φαίνεται ότι το Αιγάλεω ανατρέπει το κλίμα και οδεύει προς τον δρόμο που θέλει για να δικαιωθεί στη συγκεκριμένη υπόθεση. Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο, ότι το «κόκκινο φως» στην αδειοδότηση φαίνεται να ήρθε για μια μικρή οφειλή προς το ΙΚΑ, με το έγγραφο αυτό να μην πηγαίνει ποτέ στην ΠΑΕ Αιγάλεω για να την εξοφλήσει.

Ο νομικός εκπρόσωπος της ΠΑΕ Αιγάλεω Χάρη Γρηγορίου, μίλησε με τη Mikriliga.com και επιβεβαίωσε τα όσα συνέβησαν στη σημερινή συνάντηση και δήλωσε: «Το Αιγάλεω αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένο για όσα συνέβησαν εξαιτίας των αυθαιρεσιών του κ. Γιώργου Δημήτριου. Βγαίνει δικαιωμένο το Αιγάλεω για τον αγώνα του και περιμένουμε την οριστική απόφαση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X