Ο Εντσάμ θέλει Ελλάδα

Ο Εντσάμ θέλει Ελλάδα
Photo Credits: INTIME

Δηλώσεις του νέου μάνατζερ του Ολιβιέ Εντσάμ για τα «θέλω» του Γάλλου μέσου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η περίπτωση του Ολιβιέ Εντσάμ επανήλθε στο προσκήνιο για την ΑΕΚ, καθώς τις τελευταίες ημέρες έχει ανοίξει ξανά δίαυλος επικοινωνίας ανάμεσα στον Γάλλο μέσο και στην Ενωση.

Μπορεί ο Γάλλος μέσος να εξασφάλισε την ελευθερία του από την Σέλτικ στην οποία δεν είχε μέλλον, ωστόσο με το ημερολόγιο να γράφει 27 Αυγούστου εξακολουθεί να ψάχνεται για νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Μπροστά στον κίνδυνο να παραμείνει στα… αζήτητα τουλάχιστον μέχρι τον προσεχή Γενάρη (και βλέπουμε) ο Εντσάμ είναι υποχρεωμένος να ρίξει τα «θέλω» του και να μην παραμένει…κολλημένος στο 1,2 εκατ. ευρώ που εξασφάλιζε σε ετήσια βάση στη Σέλτικ.

Μια φορά, ο Γάλλος agent και νέος εκπρόσωπός του ο οποίος βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τον Εντσάμ από την στιγμή που διέκοψε τη συνεργασία του με το μανατζερικό γραφείο με το οποίο συνεργαζόταν μέχρι και τα μέσα του φετινού καλοκαιριού, έχει να λέει τις τελευταίες ημέρες πως ο Γάλλος μέσος βλέπει θετικά την μεταγραφή του σε ελληνική ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα για τα «θέλω» του Ολιβιέ Εντσάμ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X