ΑΕΚ: Ανανέωσε ο Ράμος

ΑΕΚ: Ανανέωσε ο Ράμος
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2022 ο Εντουαρντ Ράμος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την συνεργασία της με τον Εντουαρντ Ράμος ανανέωσε για έναν χρόνο η ΑΕΚ.

Ο 23χρονος διαγώνιος από την Βενεζουέλα θα φοράει τα κιτρινόμαυρα μέχρι το καλοκαίρι του 2022.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Eduard Ramos. O 23χρονος (13/09/1997) διαγώνιος, ύψους 2,00 μ, από τη Βενεζουέλα υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο και θα παραμείνει στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας Βόλεϊ του Συλλόγου.

O Eduard Ramos αγωνιζόταν για χρόνια στη Βενεζουέλα από όπου κατάγεται, ωστόσο λόγω του εμφυλίου αναγκάστηκε να φύγει από τη χώρα. Από το 2015 έως το 2018 φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Πειραιώς, αγωνιζόμενος στη Volleyleague. Την επόμενη διετία αγωνίστηκε στον Μίλωνα και την κορυφαία κατηγορία της ελληνικής πετοσφαίρισης, ενώ από πέρσι ανήκει στο δυναμικό της ΑΕΚ.

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας ο Eduard Ramos δήλωσε στο aek.gr: “Είμαι χαρούμενος που παραμένω στην οικογένεια της ΑΕΚ για ακόμα μια χρονιά. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά γεμάτη με χαρά και επιτυχίες. Παρά το γεγονός ότι πέρσι δεν αγωνιστήκαμε λόγω της κατάστασης με την πανδημία, ελπίζω πως φέτος θα παίξουμε και θα παλέψουμε μέχρι το τέλος. Καλή χρονιά να έχουμε με χαρά και γεμάτη με χαμόγελα“.

Eduard, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!»

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X