Aυτά είναι τα δεδομένα μεταξύ ΑΕΚ και Κόνιαρη

Aυτά είναι τα δεδομένα μεταξύ ΑΕΚ και Κόνιαρη
Photo Credits: INTIME

Στην ΑΕΚ περιμένουν την αποθεραπεία του Έλληνα παίκτη

Η ΑΕΚ έχει ξεκινήσει την προετοιμασία της, με τον Στέφανο Δέδα να προσπαθεί να περάσει την φιλοσοφία του και να φτιάξει μια καινούργια ομάδα από το μηδέν.

Το ρόστερ αυτήν την στιγμή έχει ολοκληρωθεί, με μοναδική εκκρεμότητα την προσθήκη του Αντώνη Κόνιαρη.

Ο Έλληνας γκαρντ είχε μια πολύ δύσκολη σεζόν πέρσι που κατέληξε με τον χειρότερο τρόπο. Λόγω της έλλειψης χρόνου συμμετοχής στον Ολυμπιακό, ζήτησε να πάει δανεικός και υπέγραψε στην Ομπραντόριο στις 16 Ιανουαρίου. Εκεί τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμενε και ο δανεισμός του έληξε την 1η Μαρτίου για να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Ιωνικό. Μετά από 3 παιχνίδια και συγκεκριμένα στις 21/3 στο παιχνίδι απέναντι στην Λάρισα, τραυματίστηκε και υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο δεξί γόνατο. Όπως ήταν αναμενόμενο στις 31/3 πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και η πρόβλεψη ήταν, επιστροφή στις αθλητικές δραστηριότητες σε 6-7 μήνες.

Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει συμφωνία με την ΑΕΚ. Στην Ένωση παρακολουθούν την πορεία της αποθεραπείας του και θα περιμένουν να την ολοκληρώσει για να πάρουν την απόφαση απόκτησης του. Είναι δεδομένο ότι υπάρχει θετική προδιάθεση και από τις δύο πλευρές και αν όλα πάνε καλά, θα ενισχύσει την ομάδα αργότερα μέσα στην σεζόν. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι και ο Στέφανος Δέδας θέλει πολύ τον παίκτη, αφού είχε προσπαθήσει να τον πάρει και πέρσι δανεικό, όταν βρισκόταν στον πάγκο της Χολόν.

Έτσι η ΑΕΚ θα ξεκινήσει με τους Κολόμ, Φλιώνη στον άσσο και θα δει μέσα στον Νοέμβριο αν μπορεί να προσθέσει και τον Κόνιαρη, που ασφαλώς θα δώσει άλλη ποιότητα στα γκαρντ. Ο Έλληνας παίκτης είναι ένα μεγάλο κορμί, ψηλός με μεγάλα άκρα και καλό σουτ από την περιφέρεια και θα συνιστά αναβάθμιση μέσα στην σεζόν.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X