ΑΕΚ: Κρίσιμες ώρες για Τσούμπερ, περιμένουν την απάντηση της Αϊντραχτ

ΑΕΚ: Κρίσιμες ώρες για Τσούμπερ, περιμένουν την απάντηση της Αϊντραχτ
Photo Credits: INTIME

Ολα τα δεδομένα για τον Στίβεν Τσούμπερ και τη συμφωνία της ΑΕΚ με την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Λεπτομέρειες απομένουν για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Στίβεν Τσούμπερ στην ΑΕΚ.

Ο Ελβετός ποδοσφαιριστής δεν υπολογίζεται από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και η Ένωση βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Η συμφωνία αφορά δανεισμό με υποχρεωτική οψιόν αγοράς, η οποία έχει οριστεί κοντά στα 2 εκατ. ευρώ, παρότι η Αϊντραχτ ξεκίνησε τις διαπραγματεύσεις από τα 3 εκατ. ευρώ, με την Ένωση να αναλαμβάνει την πληρωμή ολόκληρου του συμβολαίου του Τσούμπερ κατά τη διάρκεια του δανεισμού. Μέρος του ποσού της ρήτρας θα πληρωθεί ως ενοίκιο για τον πρώτο χρόνο.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Τσούμπερ να υπογράψει πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα τεθεί σε ισχύ μόλις η ΑΕΚ ενεργοποιήσει την οψιόν που έχει συμφωνήσει με την γερμανική ομάδα.

Οι εξελίξεις αναμένονται μέσα στην μέρα, ώστε το Σαββατοκύριακο ο Ελβετός να ταξιδέψει για την Αθήνα, να υπογράψει και να τεθεί στη διάθεση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Δείτε περισσότερα για την μεταγραφή του Στίβεν Ζούμπερ στην ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X