Εκλαμψη Ντελίμπασιτς για την ΑΕΚ, αλλά ατυχία με τα δοκάρια στην Κρήτη (VIDEO)

Εκλαμψη Ντελίμπασιτς για την ΑΕΚ, αλλά ατυχία με τα δοκάρια στην Κρήτη (VIDEO)

Απίστευτη ατυχία για την ΑΕΚ στην Κρήτη, που έσπασε τα δοκάρια και έχασε σίγουρη νίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το καλοκαίρι του 2006 η ΑΕΚ έψαχνε ενίσχυση στις μεταγραφές για την επίθεση της. Ο Βενγλίσνκι είχε επιστρέψει άπρακτος, ο Σοάρες δεν είχε άλλα να δώσει και έπειτα από πολλές αναζητήσεις, η Ενωση κατέληξε στην επιλογή του Αντρίγια Ντελίμπασιτς. Ο Μαυροβούνιος φορ ήταν επιλογή του Φερέρ που τον ήξερε από τη Μαγιόρκα και έπειτα από δύο διαδοχικούς δανεισμούς στην Πορτογαλία, ήρθε και στην ΑΕΚ με τη μορφή δανεισμού.

Μια μέρα σαν σήμερα του 2006, ο «Ντέλι» είχε τη μεγάλη στιγμή του με τη φανέλα της ΑΕΚ. Με μια υπέροχη κεφαλιά ψαράκι είχε ανοίξει το σκορ στο ματς της Ενωσης με τον ΟΦΗ στην Κρήτη. Ωστόσο, η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη και ισοφαρίστηκε από τον Νουαφόρ. Αυτό, ήταν το μοναδικό γκολ του Ντελίμπασιτς με τη φανέλα της ΑΕΚ. Τον Γενάρη κιόλας έληξε ο δανεισμός και επέστρεψε για νέο δανεισμό στην Μπέιρα Μαρ και η ΑΕΚ απέκτησε τον Καπετάνο από τον Ηρακλή.

Ηταν πάντως ένα παιχνίδι που η ΑΕΚ είχε ρεκόρ ατυχίας, σπάζοντας τα δοκάρια. Δύο φορές ο Βλάνταν Ιβιτς – μετά την ισοφάριση των Κρητικών μάλιστα – σημάδεψε το δοκάρι και έτσι η Ενωση δεν είχε καταφέρει να πάρει τους βαθμούς της νίκης, ούτε στη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος (είχε μείνει σε ισοπαλία υποδεχόμενη και τον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X