Εντσάμ: Εριξε «γέφυρες» επανασύνδεσης με την ΑΕΚ

Εντσάμ: Εριξε «γέφυρες» επανασύνδεσης με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Ολιβιέ Εντσάμ παραμένει στο κάδρο για τη μεσαία γραμμή στην ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Παράθυρο» για Ολιβιέ Εντσάμ στην ΑΕΚ.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Ωρα των Σπορ», ο Γάλλος μέσος που ουσιαστικά είχε έρθει σε προφορική συμφωνία με την «Ένωση» πριν αρκετές εβδομάδες, δεν έχει βρει αυτό που θα ήθελε στην αγορά και η πλευρά του έχει ρίξει γέφυρες επανασύνδεσης με την Ένωση.

Πάντως οι «κιτρινόμαυροι» αν ασχοληθούν με τη συγκεκριμένη περίπτωση θα το κάνουν με άλλους όρους από αυτούς που είχαν συμφωνηθεί την προηγούμενη φορά, κάτι που το γνωρίζει και ο πρώην άσος της Σέλτικ.

Ο Εντσάμ αποτέλεσε παίκτη που η ΑΕΚ ήθελε διακαώς να αποκτήσει και μέσω αυτού να κάνει το κόλπο γκρόσο. Η ικανότητα του να καλύψει όλες τις θέσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής, τον έφεραν πρώτη επιλογή. Η ΑΕΚ τον έφερε στην Αθήνα, ξεναγήθηκε σε όλα τα έργα υποδομών της ομάδας, υπήρχε προφορική συμφωνία. Ωστόσο, τα ήξεις αφίξεις από την πλευρά της Σέλτικ και κάποιες καταστάσεις που αποδείχθηκε πως δεν ήταν ελεγχόμενες, έφεραν το ναυάγιο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X