Η ΑΕΚ ανεβαίνει επίπεδο, οι δικαιολογίες τελειώνουν για όλους!

Η ΑΕΚ ανεβαίνει επίπεδο, οι δικαιολογίες τελειώνουν για όλους!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog για την ΑΕΚ των... Τσούμπερ, Λιβάι και Άμραμπατ, αλλά και με μπασκετικά υστερόγραφα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Είναι προφανώς μια βραδιά που προέχει το ρεπορτάζ! Με τον Τσούμπερ να είναι προ των πυλών της ΑΕΚ.

Μια κίνηση πολύ σπουδαία για να αλλάξει επίπεδο η ομάδα, μεσοεπιθετικά. Μια ακόμα πολύ σπουδαία κίνηση, για να ξέρουμε τι λέμε, μετά από εκείνη του Άμραμπατ.

Όπως κάναμε κριτική στα λάθη και στις καθυστερήσεις, έτσι και τώρα πρέπει να πούμε ότι γίνονται κινήσεις πραγματικής ΑΕΚ, ισχυρής ΑΕΚ, ανταγωνιστικής ΑΕΚ. Κινήσεις που αν μη τι άλλο, φανερώνουν ότι υπάρχει διάθεση και αποφασιστικότητα για να βγει η ομάδα από το αγωνιστικό αδιέξοδο, το οποίο κορυφώθηκε την περασμένη σεζόν.

Είναι αυτό που λέγαμε μετά τον αποκλεισμό από την Βελέζ ότι αποτελούσε μονόδρομο για τη διοίκηση της ΑΕΚ, το να καταλάβαινε πως δεν υπήρχε άλλη επιλογή από το να ενισχυθεί η ομάδα, με ποιότητα και με προσωπικότητες.


Όχι ότι είναι ήδη έτοιμη, όχι ότι είναι πλήρης, όχι ότι δεν χρειάζονται κι άλλες κινήσεις ενίσχυσης. Αλλά από κινήσεις τύπου Άμραμπατ και Τσούμπερ, αποδεικνύεται ότι υπάρχει και όραμα και αποφασιστικότητα για μια πραγματικά δυνατή και καλή ομάδα.

Ο Μάνταλος πρέπει πλέον να αποδείξει ότι μπορεί…

Η ΑΕΚ θα είναι μια ομάδα τη νέα σεζόν, που θα έχει Άμπραμπατ, Τσούμπερ, Λιβάι Γκαρσία, Αραούχο, Λε Ταλέκ, Βράνιες, Τζαβέλλα, Μισελέν, Στάνκοβιτς. Και μαζί με αυτούς και άλλους αξιόλογους παίκτες, που θα πρέπει όμως να αποδείξουν διπλά πλέον, ότι μπορούν να σταθούν σε μια πραγματικά ανταγωνιστική ΑΕΚ.

Ο Πέτρος Μάνταλος, που είναι ο αρχηγός της ομάδας και έχει και αγωνιστική αξία και ποιότητα, θα πρέπει να ανεβάσει… ταχύτητα, γιατί έχει και αυτός μεγάλο συμβόλαιο, που μάλιστα πρόσφατα έχει ανανεωθεί, και να αποδείξει ότι μπορεί μια πολύ πιο δυνατή ΑΕΚ, να στηρίζεται και επάνω του. Το ίδιο ισχύει και για άλλα παιδιά, όπως ο Σάκχοφ, ο Τάνκοβιτς, ο Καρίμ και άλλοι.


Στήριξη και πίστη στον Μιλόγεβιτς

Η ΑΕΚ έχει κάνει κινήσεις για να ανέβει επίπεδο αγωνιστικά και παράλληλα για να τελειώσουν οι δικαιολογίες. Για όλους. Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς δεν θα έχει άπλετο χρόνο, πολύ απλά επειδή είναι προπονητής στην ΑΕΚ, αλλά οπωσδήποτε πρέπει να κάνουμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ, λίγη υπομονή, για να φτιάξει την ομάδα όπως θέλει κι όπως έχει αποδείξει ότι ξέρει και ότι μπορεί στις προηγούμενες ομάδες του.

Χρειάζεται τη στήριξή μας, την πίστη μας, τη θετική μας ενέργεια. Χρειάζεται και τύχη για να παίρνει νίκες, μέχρι να βρει η ομάδα, την απαραίτητη συνοχή και ομοιογένεια. Το ρεζουμέ της ιστορίας είναι ότι η ΑΕΚ ανεβαίνει επίπεδο και μαζί τελειώνουν και οι δικαιολογίες. Επιτέλους…


Υ.Γ.: Στο μπάσκετ της ΑΕΚ, γίνεται πραγματικά μια μεγάλη προσπάθεια από τον Μάκη Αγγελόπουλο, προκειμένου όχι απλά να μείνει όρθιο το τμήμα, αλλά και να συνεχίσει να έχει ανταγωνιστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο, σε Ελλάδα και Ευρώπη. Μια προσπάθεια, που θέλει και κόπο και χρήμα και πολλή δουλειά ακόμα για να ευοδωθεί. Το επισημαίνω αυτό γιατί λανθασμένα περνάει προς τα έξω, ότι τα προβλήματα που αντιμετώπισε η ΑΕΚ την τελευταία σεζόν ελέω πανδημίας, ατυχιών και μη επίτευξης στόχων, ανήκουν στο παρελθόν. Όχι, δεν ισχύει αυτό. Τα ban έχουν αρχίσει όντως να διευθετούνται, αλλά υπάρχει ακόμα δρόμος. Στο νέο γήπεδο, η ΑΕΚ έχει μπει, αλλά επίσης χρειάζεται ακόμα δουλειά. Γίνεται προσπάθεια σε πολλά μέτωπα, καθημερινή και αδιάκοπη. Το πολύ ευχάριστο είναι ότι η ομάδα της νέας σεζόν, έχει διαμορφωθεί. Και μάλιστα με πολύ σοβαρό προγραμματισμό, έγινε ένας σχεδιασμός, που και το μπάτζετ έριξε και αποκτήθηκαν παίκτες που καθιστούν την ΑΕΚ, ανταγωνιστική.

Υ.Γ.2.: Μια ομάδα με «άσο» τον Κολόμ, «δυάρι» τον Ανγκόλα, «τριάρι» τον Χάρις, «τεσσάρι» τον Γκρίφιν και «πεντάρι» τον Γέλοβατς, με δεύτερο «άσο» τον Φλιώνη, με δεύτερο «δυάρι» τον Παππά, με δεύτερο «τριάρι» τον Βαουλέτ που μπορεί να παίξει και «τεσσάρι» αφού είναι παίκτης στυλ Ματσιούλις, με λύση και στο «2» και στο «3» τον Πετρόπουλο, με λύση και τον Φιλιππάκο στο «4» και με Μπόγρη, Μαυροειδή σέντερ, πίσω από τον Γέλοβατς, ναι μπορεί να είναι ανταγωνιστική, αρκεί να μην σπάσουν πάλι όλα τα ρεκόρ… γκαντεμιάς με τους τραυματισμούς. Μια ομάδα που έγινε και πολύ ορθά, με γνώμονα και το οικονομικό «συμμάζεμα». Και μάλιστα παράλληλα με την ιστορική είσοδο της ΑΕΚ στο δικό της γήπεδο, στο δικό της σπίτι.

Υ.Γ.3.: Αλλά, θα πρέπει επίσης να τονίζουμε ότι δεν αρκεί. Και ότι δεν μπορεί να βγάλει την ομάδα στο… ξέφωτο, χωρίς στήριξη από τον κόσμο. Θυμίζω ότι ο στόχος που έθεσε ο Μάκης Αγγελόπουλος για τα εισιτήρια διαρκείας της νέας σεζόν στο νέο «παλάτι» της ΑΕΚ, ήταν στα 6.600, όση δηλαδή και η επιτρεπτή χωρητικότητα, βάσει των πρωτοκόλλων ελέω covid, στο Κλειστό των Άνω Λιοσίων. Ρώτησα λοιπόν, στα πόσα διαρκείας βρισκόμαστε και η απάντηση που έλαβα ήταν… «στα 600». Ούτε κάποια προτροπή θέλω να κάνω σε κανέναν, ούτε νομίζω ότι χρειάζεται. Απλά θεωρώ ότι με δεδομένα, τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται, το δέλεαρ της εισόδου στο νέο γήπεδο και της στήριξης που ουσιαστικά για πρώτη φορά ζητήθηκε στην πιο δύσκολη χρονική συγκυρία επί ημερών Μάκη Αγγελόπουλου στο τιμόνι της ΚΑΕ, ο αριθμός «600» είναι επιεικώς απογοητευτικός. Για την ΑΕΚ μιλάμε…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X