ΕΠΟ: Ανακοίνωσε τον Τσάνα για τεχνικό διευθυντή

ΕΠΟ: Ανακοίνωσε τον Τσάνα για τεχνικό διευθυντή
Photo Credits: INTIME

Την πρόσληψη του Κώστα Τσάνα στη θέση του τεχνικού διευθυντή ανακοίνωσε η ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τις αποφάσεις της Εκτελεστικής Επιτροπής ανακοίνωσε η ΕΠΟ μετά τη σημερινή της συνεδρίαση και μεταξύ άλλων γνωστοποιήθηκε η πρόσληψη του Κώστα Τσάνα στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Κατά την τελευταία συνεδρίαση, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ έλαβε, μεταξύ άλλων, τις εξής αποφάσεις.

Εγκρίθηκε η εισήγηση της Τεχνικής Επιτροπής να ανατεθεί στον Κώστα Τσάνα η θέση του Τεχνικού Διευθυντή της Ομοσπονδίας. Επίσης, εγκρίθηκαν οι προτάσεις για υπογραφή σύμβασης με τους εκπαιδευτές προπονητών Θωμά Μεταξά, Ιωάννη Γκίση, Μιχάλη Μητροτάσιο, Δημήτρη Γαργαλιάνο, Μιχάλη Ιορδανίδη, Άγγελο Κυρανούδη, καθώς και με τον επιστημονικό συνεργάτη των σχολών προπονητών Αχιλλέα Υφαντίδη.

Εγκρίθηκε η εισήγηση της Επιτροπής Ποδοσφαίρου Γυναικών για τον καταρτισμό δύο ομίλων στην Α’ Κατηγορία για το πρωτάθλημα της αγωνιστικής περιόδου 2021 – 2022, οι οποίοι θα απαρτίζονται από τα εξής σωματεία:

1ος Όμιλος: Αγροτικός Αστέρας, ΑΕΛ, Ελπίδες Καρδίτσας, Άρης, Γιάννενα, Δόξα 2016, Τρίκαλα 2011, Καστοριά, ΠΑΟΚ.

2ος Όμιλος: Άβαντες Χαλκίδας, Αγία Παρασκευή, Αστέρας Ρεθύμνου, Οδυσσέας Γλυφάδας (Μοσχάτου), Εργοτέλης, Μεσολόγγι, Ολυμπιάδα Υμηττού, ΟΦΗ, Φείδων Άργους.

Εγκρίθηκε η εισήγηση της Επιτροπής Διοργανώσεων για εκσυγχρονισμό της λειτουργίας του αγωνιστικού τμήματος μέσω της δημιουργίας νέας πλατφόρμας διαχείρισης αγώνων και ηλεκτρονικού φύλλου αγώνα, στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού της Ομοσπονδίας.

Εγκρίθηκε η πρόταση της Επιτροπής Ιδιότητας Ποδοσφαιριστών να παραταθεί έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2021 (αντί της 31ης Αυγούστου 2021) το δικαίωμα των ΠΑΕ Super League-1 & Super League-2 να εγγράψουν στη δύναμή τους αποκλειστικά και μόνο ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές (κινήσεις εσωτερικού)».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X