Ο Λάζαρος έστειλε την Ανόρθωση στους ομίλους του Conference League -Ξεπέρασε Σαραβάκο και άλλους (VIDEO)

Ο Λάζαρος έστειλε την Ανόρθωση στους ομίλους του Conference League -Ξεπέρασε Σαραβάκο και άλλους (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τρομερός Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος χάρισε την πρόκριση στην Ανόρθωση με δύο γκολ σε επτά λεπτά κόντρα στη Χάποελ Μπερ Σεβά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο «σούπερ» Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος με δύο γκολ… ανέστησε την Ανόρθωση και την έστειλε σε όμιλο ευρωπαϊκής διοργάνωσης 13 ολόκληρα χρόνια μετά τη σεζόν 2008-09.

Η «Κυρία» επιβλήθηκε εντός έδρας με 3-1 της Χάποελ Μπερ Σεβά στον επαναληπτικό αγώνα, για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Το άλλο γκολ της προσφυγικής ομάδας πέτυχε ο αρχηγός Αρτυματάς, ενώ για τους Ισραηλινούς έφερε προσωρινά το ματς στα ίσα ο Σρέχτερ.

Σε συνδυασμό με το εκτός έδρας 0-0, η κυπριακή ομάδα πήρε την πρόκριση στους ομίλους. Όπως και τότε, πριν 13 χρόνια που έγινε η πρώτη κυπριακή ομάδα στους ομίλους του Champions League, έτσι και τώρα γίνεται η πρώτη κυπριακή ομάδα που εξασφαλίζει τη θέση της στους ομίλους της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA μέσω της προκριματικής φάσης.

Ο Λάζαρος έφτασε τα 55 παιχνίδια κι έπιασε την 26η θέση, αφήνοντας οριστικά πίσω του τους Στέλιο Γιαννακόπουλο, Δημήτρη Σαραβάκο και Γιάννη Καλιτζάκη που είχαν σταματήσει στις 54 εμφανίσεις.

Παράλληλα, ο Έλληνας παίκτης έγινε μόλις ο δεύτερος που σκοράρει σε Champions League, Europa League και Conference League, μετά τον Πέτρο Μάνταλο που συμπλήρωσε την τριπλέτα στο ματς με την Βελέζ πριν από λίγες εβδομάδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X