Πανιώνιος: «Βουνό» τα χρέη, αβέβαιη η είσοδος Τσακουμάκου στα κοινά

Πανιώνιος: «Βουνό» τα χρέη, αβέβαιη η είσοδος Τσακουμάκου στα κοινά
Photo Credits: INTIME

Καθόλου βέβαιη δεν είναι η είσοδος του Γιάννη Τσακουμάκου στα κοινά του Πανιωνίου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε εξέλιξη είναι οι διαδικασίες για την επόμενη μέρα στη διοίκηση του Πανιωνίου, με τον όνομα του Γιάννη Τσακουμάκου να «παίζει» πολύ δυνατά τις τελευταίες ώρες, αλλά τα νέα που προκύπτουν δεν φαίνεται να είναι ευχάριστα για τους φίλους του Πανιωνίου.

Συγκεκριμένα, μέσα από τους οικονομικούς ελέγχους που πραγματοποιούνται τις τελευταίες μέρες, προκύπτει ότι τα χρέη μόνο προς τρίτους (παίκτες, προσωπικό, προπονητές κλπ.) ξεπερνούν τα δύο εκατ. ευρώ, ποσό που φαίνεται ότι «παγώνει» το ενδιαφέρον του νεαρού επιχειρηματία, καθώς είναι υψηλότερο από αυτό που ανέμενε ο ίδιος.

Μάλιστα, για να προχωρήσει η υπόθεση για τον Γιάννη Τσακουμάκο, το προαναφερθέν ποσό είναι απλά για να αποπληρώσει χρέη που προκάλεσαν προηγούμενες διοικήσει και όχι απλά για να «μπει» στη νέα ΠΑΕ. Πλέον, οι επόμενες ώρες για το μέλλον των Νεοσμυρνιωτών είναι κρίσιμες και οι απαντήσεις για το αν το ενδιαφέρον του Γιάννη Τσακουμάκου θα προχωρήσει, θα δοθούν την προσεχή εβδομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X