Ομάδες από την Κύπρο θέλουν τον Ιμπάι Γκομέθ!

Ομάδες από την Κύπρο θέλουν τον Ιμπάι Γκομέθ!
Photo Credits: INTIME

Δύο ομάδες από Κύπρο θέλουν τον Ιμπάι Γκόμεθ, που γράφτηκε για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιμπάι Γκόμεθ γράφτηκε για την ΑΕΚ, παρόλα αυτά και άλλες ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του.

Σε αναζήτηση εξτρέμ βρίσκεται η ΑΕΚ και ο Ιμπάι Γκόμεθ είναι μία από τις λύσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι. Μόνο που για τον 31χρονο υπάρχει και σοβαρό κυπριακό ενδιαφέρον.

Ο Βάσκος είναι μία από τις περιπτώσεις που αρέσουν στην ΑΕΚ, όχι φυσικά η μοναδική για τη θέση του winger. Στην Ένωση τον έχουν τσεκάρει και μάλιστα το όνομά του έπαιξε και στο παρελθόν.

Σύμφωνα με το Sportime τις τελευταίες ώρες, όμως, δύο μεγάλες κυπριακές ομάδες έχουν μπει «σφήνα». Δείχνουν διατεθειμένες να κινηθούν και γρήγορα καθώς για τουλάχιστον μία εξ αυτών ο Γκόμεθ βρίσκεται στην κορυφή της λίστας.

Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το πέρασε στην Μπιλμπάο. Μαζί της αγωνίστηκε στη La Liga και στο Europa League, ενώ τη σεζόν 2014/15 έπαιξε και στους ομίλους του Champions League. Δύο χρόνια αργότερα πήγε στην Αλαβές και εκεί αγωνίστηκε μία τριετία, πριν επιστρέψει στην Μπιλμπάο. Με την τελευταία έπαιξε σε 193 ματς έχοντας 18 γκολ και 27 ασίστ, ενώ με την Αλαβές αγωνίστηκε σε 82 ματς έχοντας 17 γκολ και 11 ασίστ. Στην Κύπρο δεν βρίσκεις εύκολα παίκτες με την εμπειρία και την ποιότητά του και γι’ αυτό το όνομά του εκεί παίζει δυνατά.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X