Ηττα για την ΑΕΚ Β' με 1-0 από την Ρόδο στο πρώτο της φιλικό

Ηττα για την ΑΕΚ Β' με 1-0 από την Ρόδο στο πρώτο της φιλικό
Photo Credits: INTIME

Με ήττα ξεκίνησε τα φιλικά προετοιμασίας της η ΑΕΚ Β'

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ Β’ ξεκίνησε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις με ήττα με 1-0 στο φιλικό απέναντι στην Ρόδο στο ΕΑΚ Βόλου.

Ο αγώνας διεξήχθη υπό καταρρακτώδη βροχή κι ενώ ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος δοκίμασε και τον νεαρό Γάλλο επιθετικό Γιανίς Αμούρ.

Μετά από ένα πρώτο 45λεπτο χωρίς σκορ, το αποτέλεσμα κρίθηκε από μία αμφιλεγόμενη απόφαση του διαιτητή Σκουλά που καταλόγισε πέναλτι σε ανατροπή του Σταματελόπουλου από τον Κορνέζο στα όρια της περιοχής. Ο Μαρσελίνιο εκτέλεσε και σημείωσε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 63′.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου έδειξε καλό πρόσωπο στο πρώτο αγωνιστικό τεστ της ιστορίας της και θα μπορούσε να έχει φτάσει στο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όταν και ήταν η συνολικά καλύτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Παρά το γεγονός ότι το πρώτο μέρος κύλησε μέσα σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες με πολλή βροχή και δυνατό αέρα, η ΑΕΚ Β έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και πίεσε την αντίπαλο της.

Η Ρόδος σταδιακά ισορρόπησε και απείλησε την κιτρινόμαυρη εστία, όμως και ο τερματοφύλακας Παναγιώτης Γκίνης και οι αμυντικοί της ομάδας ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις, με εξαίρεση τη φάση του γκολ. Η ΑΕΚ Β τελείωσε τον αγώνα με πολλές αλλαγές, αλλά αυτό δεν επηρέασε τον αγωνιστικό της ρυθμό. Θα μπορούσε μάλιστα να έχει ισοφαρίσει στο 78′, όταν ο Θεοδωράκης έκανε δύσκολη απόκρουση σε σουτ του Γιούση.

ΑΕΚ: Γκίνης (75′ Αγγελόπουλος) Σταμούλης (59′ Κάτσικας) Κορνέζος (83′ Κώτσιος) Γιαννούτσος (75′ Αρβανίτης) Μπούσης (83′ Μαντζουρανάκης) Μουστακόπουλος (75′ Κορομηλάς) Μπάμπης (59′ Απ. Χριστόπουλος) Αμούρ (75′ Γεωργέας) Γερολέμου (75′ Πιτιλάκος) Ιατρούδης (59′ Γιούσης – 80′ Τζούντα Γκαρσία) Χριστόπουλος Ε. (83′ Γκολφίνος).

Ρόδος: Ηλιάδης, (18′ λόγω τραυματισμού, Θεοδωράκης) Σάντο, Μπακαρί, Καψάλης, Μίνγκος, Καραγεώργης, Φερέιρα, Μαρκόβσκι, Μαρσελίνιο, Σταματελόπουλος, Αδαμάκης. Έπαιξαν και οι Τσάβες, Μαρτσάκης, Δελαπόρτας, Βουργουντζής, Ρέτσος, Μπότος, Μακρυδημήτρης.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X