«Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις ΑΕΚ με Τορίνο για Φαλκέ!»

«Σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις ΑΕΚ με Τορίνο για Φαλκέ!»
Photo Credits: INTIME

Οσα αναφέρουν οι Ιταλοί για τον Ιάγο Φαλκέ και την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ… τρέχει για να ενισχυθεί λίγες μέρες πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού και εκτός από την περίπτωση του Στίβεν Ζούμπερ που ήρθε στο προσκήνιο σήμερα, δουλεύει κι αυτή του Ιάγο Φαλκέ.

Όσον αφορά στον Ισπανό μεσοεπιθετικό της Τορίνο, οι επαφές της ΑΕΚ με την ιταλική ομάδα και τον παίκτη βρίσκονται σε εξέλιξη κι αυτό επιβεβαιώνεται και από ιταλικά ΜΜΕ.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της «corrieregranata», που ασχολείται με τις μεταγραφές της Τορίνο, οι διαπραγματεύσεις για την πώληση του Φαλκέ στην ΑΕΚ συνεχίζονται και αναμένονται εξελίξεις τις επόμενες ώρες.

Και όπως διαβάσατε νωρίτερα στο enwsi.gr, η ΑΕΚ προσφέρει στον παίκτη διετές συμβόλαιο.

Οι Ιταλοί για ΑΕΚ και Φαλκέ

Οσα αναφέρει η «Corrieregranata» για τις επαφές της ΑΕΚ με την Τορίνο για Φαλκέ

«Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην Τορίνο και στην ΑΕΚ για την πώληση του Ιάγο Φαλκέ βρίσκεται σε εξέλιξη. Ενημερώσεις τις επόμενες ώρες», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ενώ σε ένα άλλο tweet, το ιταλικό ΜΜΕ επιβεβαιώνει πως η ΑΕΚ προσφέρει διετές συμβόλαιο κι αν εν τέλει αποχωρήσει ο Φαλκέ από την Τορίνο, η ομάδα της Ιταλίας θα κινηθεί για τον Ιμπάι Γκόμεζ, που επίσης ακούστηκε τις τελευταίες ώρες για την ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X