Ετοιμάζει ανασχηματισμό με Βενιζέλο ο Μητσοτάκης

Ετοιμάζει ανασχηματισμό με Βενιζέλο ο Μητσοτάκης

Σημαδιακός μήνας αποδείχθηκε ο Αύγουστος για την κυβέρνηση και άλλαξε η ατζέντα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σημαδιακός μήνας αποδείχθηκε ο Αύγουστος για την κυβέρνηση καθώς η κρίση που προκλήθηκε από τις πολυήμερες καταστροφικές πυρκαγιές σε συνδυασμό με το «εκρηκτικό» επιδημικό μείγμα που οδήγησε στη λήψη νέων μέτρων με επίκεντρο τους ανεμβολίαστους άλλαξε την ατζέντα, απαιτώντας άμεσα αντανακλαστικά και τη μέγιστη διαχειριστική ικανότητα.

Ο ανασχηματισμός που έρχεται θα είναι ριζικός. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης σύμφωνα με πληροφορίες θα μείνει εκτός του νέου κυβερνητικού σχήματος, τη στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να δώσει με τον ανασχηματισμό ένα στίγμα αλλαγής και να «χτυπήσει» το Κίνημα Αλλαγής. Ιδανική περίπτωση για να «χτυπήσει» το ΚΙΝΑΛ είναι με τη συμμετοχή του Ευάγγελου Βενιζέλου στην κυβέρνηση. Υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και η προσπάθεια από πλευράς του πρωθυπουργού αναμένεται να γίνει, με τον πρώην υπουργό δύσκολα να λέει το «ναι».

Δείτε περισσότερα για τον επερχόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X