ΑΕΚ-Τσούμπερ πολύ κοντά: Η ΑΕΚ τον θέλει δανεικό -Κοντά στο 1 εκατ.ευρώ το συμβόλαιο του, τι θέλουν οι Γερμανοί

ΑΕΚ-Τσούμπερ πολύ κοντά: Η ΑΕΚ τον θέλει δανεικό -Κοντά στο 1 εκατ.ευρώ το συμβόλαιο του, τι θέλουν οι Γερμανοί
Photo Credits: INTIME

Ολα τα δεδομένα για τον Στίβεν Τσούμπερ και τις επαφές του με την ΑΕΚ -Ολα τα ποσά

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ τα δίνει όλα για να κάνει το «μπαμ» και να φέρει στην Αθήνα τον διεθνή Ελβετό, Στίβεν Τσούμπερ.

Ο 30χρονος εξτρέμ που έβγαλε… μάτια στο πρόσφατο EURO (4 ματς- 4 ασίστ) και ήταν από τους παίκτες που οδήγησαν την χώρα του στους «8», αποκλείοντας μάλιστα την ισχυρή Γαλλία στους «16», είναι μια δυνατή περίπτωση για το αριστερό άκρο της ΑΕΚ και οι άνθρωποι της ΠΑΕ προσπαθούν να τον κλείσουν λίγο πριν ολοκληρωθεί η μεταγραφική περίοδος του καλοκαιριού.

Οι επαφές ανάμεσα στην ΑΕΚ και στην Αϊντραχτ γίνονται με στόχο να έρθει δανεικός στα Σπάτα με οψιόν αγοράς για το επόμενο καλοκαίρι.

To συμβόλαιο του είναι κοντά στο 1,2 εκατ.ευρώ, με την ΑΕΚ να προσφέρει κοντά στις 900.000 ευρώ ή μπορεί να φτάσει και στο 1 εκατ.ευρώ.

Και αυτό διότι πιστεύουν πολύ στην ΠΑΕ ΑΕΚ το project με τον δανεισμό του εξαιρετικού Ελβετού ακραίου.

Ο Τσούμπερ ανήκει στη Φρανκφούρτη μέχρι το καλοκαίρι του 2023, αλλά για τη νέα σεζόν δεν υπολογίζεται από τον νέο τεχνικό, Όλιβερ Γκλάσνερ (πέρυσι στην Βόλφσμπουργκ). Και ως εκ τούτου, ψάχνεται να αποχωρήσει για να βρει χρόνο συμμετοχής.

Το «καυτό» EURO με την Ελβετία και η απότομη… προσγείωση στην Φρανκφούρτη

Την περσινή χρονιά ο Τσούμπερ μέτρησε 2ο συμμετοχές στην Bundesliga, έχοντας 3 ασίστ. Η βασική του θέση είναι αυτή του αριστερού εξτρέμ, αλλά λόγω του βασικού Φίλιπ Κόστιτς, αγωνίστηκε σε 12 παιχνίδια ως «δεκάρι».

Ο Ελβετός έκανε το… μπαμ στο Euro και με τις 4 ασίστ σε 4 παιχνίδια (3 κόντρα στην Τουρκία) ήλπιζε ότι θα βρει περισσότερο χρόνο στην Φρανκφούρτη. Ωστόσο, η αλλαγή προπονητή άλλαξαν τα δεδομένα.

Η καθυστερημένη του άφιξη στην προετοιμασία της Φρανκφούρτης (έξτρα άδεια λόγω Euro-μπήκε στις προπονήσεις στις 27 Ιουλίου) ίσως έπαιξε ρόλο στην απόφαση να βρεθεί στο περιθώριο, καθώς έχασε πολλά φιλικά (συνολικά 4).

Στις 31 Ιουλίου έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι (45 λεπτά κόντρα στην Σεντ Ετιέν) και στη συνέχεια αγωνίστηκε μόλις 11 λεπτά στο ματς Κυπέλλου με την Μάνχαϊμ.

Στις δύο πρώτες αγωνιστικές της φετινής Bundesliga με Ντόρτμουντ και Αουγκσμπουργκ ήταν εκτός αποστολής και πιστοποιήθηκε ότι βρίσκεται εκτός πλάνων.

Τι θέλουν οι Γερμανοί για Τσούμπερ

Η πρώτη κουβέντα πάντως για το ύψος της οψιόν αγοράς του Τσoύμπερ είναι στα 3 εκατ.ευρώ, με βάση πληροφορίες από την γερμανική ομάδα. Η ΑΕΚ θέλει να ρίξει το ποσό, ενώ η ομάδα της Φρανκφούρτης θα ήθελε η ελληνική ομάδα να καλύψει ολόκληρο ή το μεγαλύτερο μέρος του συμβολαίου του παίκτη.

Πάντως οι δύο πλευρές φαίνεται να είναι αρκετά κοντά και δεν αποκλείεται η Παρασκευή να είναι ημέρα… εξελίξεων για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X