ΑΕΚ: Ο Εντσάμ, η προοπτική και η νέα επικοινωνία

ΑΕΚ: Ο Εντσάμ, η προοπτική και η νέα επικοινωνία
Photo Credits: INTIME

Παραμένει στο κάδρο της ΑΕΚ ο Ολιβιέ Εντσάμ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναμφίβολα, αποτελεί το πλέον πολυσυζητημένο όνομα για την ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι. Ο Ολιβιέ Εντσάμ κοντεύει να μετατραπεί σε μυθική μορφή για την «κιτρινόμαυρη» επικαιρότητα, εκτός και εάν οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών στη μεταγραφική αγορά λήξουν με χάπι εντ αυτό το πολύφερνο σίριαλ. Βλέπετε, τις τελευταίες ημέρες έχει ανοίξει ξανά δίαυλος επικοινωνίας της ΑΕΚ με την πλευρά του Γάλλου μέσου και αυτήν τη στιγμή, τα πάντα παραμένουν ανοιχτά.

Τα επεισόδια σε αυτήν την υπόθεση πολλά και γνωστά. Ο Εντσάμ αποτέλεσε παίκτη που η ΑΕΚ ήθελε διακαώς να αποκτήσει και μέσω αυτού να κάνει το κόλπο γκρόσο. Η ικανότητα του να καλύψει όλες τις θέσεις στον άξονα της μεσαίας γραμμής, τον έφεραν πρώτη επιλογή. Η ΑΕΚ τον έφερε στην Αθήνα, ξεναγήθηκε σε όλα τα έργα υποδομών της ομάδας, υπήρχε προφορική συμφωνία. Ωστόσο, τα ήξεις αφίξεις από την πλευρά της Σέλτικ και κάποιες καταστάσεις που αποδείχθηκε πως δεν ήταν ελεγχόμενες, έφεραν το ναυάγιο.

Διαβάστε περισσότερα για τον Ολιβιέ Εντσάμ που μπορεί να παίξει ξανά για την ΑΕΚ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X