Ο Πανιώνιος αλλάζει όνομα στην ΠΑΕ και... μπαίνει στην Super League 2

Πανιώνιος: Σε εποχή Τσακουμάκου μπαίνει η ΠΑΕ
Photo Credits: INTIME

Ετοιμος να αγωνιστεί ξανά σε επαγγελματική κατηγορία είναι ο Πανιώνιος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ετοιμος να επιστρέψει στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο και να αγωνιστεί στην Super League 2 είναι ο Πανιώνιος.

Οι «Νεοσμυρνιώτες», πραγματοποίησαν χθες (25/8) Γενική συνέλευση του ερασιτέχνη, στην οποία σκοπός ήταν η δημιουργία της ΠΑΕ και τη συμμετοχή της ιστορικής ομάδας στην Super League 2.

Οι φίλαθλοι της ομάδας της Νέας Σμύρνης αποφάσισαν ομόφωνα να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για τη δημιουργία ΠΑΕ. Η νέα Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία θα ονομάζεται «ΠΑΕ Πανιώνιος ΓΣΣ 1890».

Στην Γενική Συνέλευση παραβρέθηκε ο νομικός εκπρόσωπος του υποψήφιου επενδυτή, Γιάννη Τσακουμάκου, ο κ. Λίβας. Με αυτόν τον τρόπο επισημοποίησε το ενδιαφέρον του επιχειρηματία, που ενδέχεται να αναλάβει τους «κυανέρυθρους».

Παράλληλα, βγήκε μία επιτροπή από πέντε άτομα του Ερασιτέχνη, τα οποία θα παρακολουθούν στενά τις διαδικασίες για την ΠΑΕ και τις επαφές με τους υποψήφιους επενδυτές. Πρόκειται για τους: Κωσταρίδη, Ντάντο, Κατσούλη, Βέλλη και Μπεχράκη.

Ο Πανιώνιος και οι υπόλοιπες ομάδες που πήραν με καθυστέρηση την πρόσκληση συμμετοχής στο πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας ζήτησαν να πάρουν παράταση. Θέλουν χρόνο για την κατάθεση του μετοχικού κεφαλαίου ύψους 350.000 ευρώ. Απομένει η απάντηση του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X