Κικίλιας: «Εμβολιασμοί έξω από ναούς από Κυριακή» (VIDEO)

Κικίλιας: «Εμβολιασμοί έξω από ναούς από Κυριακή» (VIDEO)

Για το πρόγραμμα των εμβολιασμών μίλησε ο Βασίλης Κικίλιας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κινητά συνεργεία θα πραγματοποιούν πιλοτικά εμβολιασμούς στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη έξω από ιερούς ναούς σε πλατείες από την Κυριακή που μάς έρχεται (29 Αυγούστου) ανακοίνωσε μέσω του ΣΚΑΪ ο Βασίλης Κικίλας.

«Όπως και σε άλλες προηγμένες χώρες, όσοι εμβολιάζονται η πολύ μεγάλη πλειοψηφία, θα επιστρέφουν πιο γρήγορα στην κανονικότητα, και θα πρέπει να υπάρχει έλεγχος με τέστινγκ των συμπολιτών μας που έχουν καθυστερήσει για να μην κινδυνεύουμε, αυτό είναι θεμιτό» ξεκαθάρισε ο υπουργός Υγείας.

Για το ενδεχόμενο εκ νέου πίεσης στο ΕΣΥ το χειμώνα από την πανδημία, είπε ότι αν χρειαστεί, θα επιστρατευτούν εκ νέου ιδιωτικά και στρατιωτικά νοσοκομεία .

«Οι εμβολιασμένοι θα περάσουν σε μερική κανονικότητα και μετά σε μια κανονικότητα, είναι δίκαιο, γίνεται και σε άλλες προηγμένες χώρες» διευκρίνισε ο Βασίλης Κικίλιας, εξέφρασε πάντως την αισιοδοξία ότι θα ακολουθήσουν τους εμβολιασμούς και οι πιο επιφυλακτικοί. «20 φόρες μειώνεται ο κίνδυνος για τους εμβολιασμένους από 60 ετών και πάνω έναντι των ανεμβολίαστων. 9 στους 10 που μπαίνουν ΜΕΘ και διασωληνώνονται ανεμβολίαστοι. Έχουμε και 4 νεογνά και 10 παιδάκια που νοσηλεύονται στα παιδιατρικά νοσοκομεία» σημείωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός υγείας.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X