Για την πρόκριση η Κοπεγχάγη

Για την πρόκριση η Κοπεγχάγη

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τα Προκριματικά του Europa Conference League και του Europa League.

Πλέι οφ Europa League, Αλασκέρτ – Ρέιντζερς (18:00): Στο ποδόσφαιρο ποτέ μη λες ποτέ αλλά εδώ είναι μία από τις περιπτώσεις που δύσκολα θα γίνει κάποια έκπληξη. Θα πρέπει να στραβώσουν τα πάντα για την ομάδα του Τζέραρντ. Σκεφτείτε πως και στο πρώτο ματς στράβωσαν, αλλά ακόμη κι έτσι πήρε το ματς και δεν απειλήθηκε ποτέ!! Κάτι έχουμε βρει για το στοίχημα, κάτι που πληρώνει πάνω από το διπλασιασμό. Τα προγνωστικά στοιχήματος δίνουν φαβορί τη Ρέιντζερς.

Είχε την τέλεια ευκαιρία να κάνει κάτι καλό, να κάνει τη ζημιά, αλλά αποδείχθηκε λίγη. Η Αλασκέρτ θα μπορούσε να είχε διεκδικήσει θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν έκανε ούτε τελική σε όλο το ματς, παρά το γεγονός ότι από το 43’ έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Και ηττήθηκε. Τόσο μεγάλη είναι η διαφορά τους. Στο πρωτάθλημα έμεινε στο 0-0 με τη Σεβάν τη Δευτέρα. Δεν έχει μπει καλά και αυτός ήταν ο πρώτος βαθμός σε 3 αγώνες, ενώ δεν έχει βάλει ούτε γκολ!!

Η Ρέιντζερς σάρωσε με 4-2 εκτός έδρας τη Ρος Κάουντι και τώρα πάει στην Αρμενία να σφραγίσει την πρόκριση. Η λογική «λέει» πως δεν πρόκειται να κινδυνεύσει. Η αποβολή του Λούντσραμ στο 43’ στον πρώτο αγώνα δεν της στοίχισε, μιας και βρήκε το γκολ που έψαχνε με τον Μορέλος στο 67’. Έτσι νίκησε 1-0, σε ένα ματς που είχε κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρει. Κάτι μας λέει πως θα τα βάλει μαζεμένα στο δεύτερο παιχνίδι.

Πλέι οφ Europa League, Αλασκέρτ – Ρέιντζερς (18:00): Μου κλείνει το μάτι το 2 Ημίχρονο / 2 Τελικό στο εξαιρετικό 2,30 (Stoiximan). Ποντάρω στην ανωτερότητα της Ρέιντζερς και να πάρει τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Ωραίο και το Over 2,5 γκολ στο 1,75. Πάμε στοίχημα με αυτές τις επιλογές.

Play-offs Europa Conference League, ΚοπεγχάγηΣίβασπορ, (20:00): Αγώνας ρεβάνς. Την προηγούμενη εβδομάδα, οι Δανοί είχαν επικρατήσει 2-1 των Τούρκων, σε ένα παιχνίδι, στο οποίο τα τρία τέρματα μπήκαν σε 6 λεπτά. Δεν ισχύει το εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ίδιου αριθμού τερμάτων μετά από δύο 90άλεπτα, θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. Η ομάδα που θα προκριθεί, θα μπει στους ομίλους, ενώ αυτή που θα αποκλειστεί, θα αποχαιρετήσει τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Play-offs Europa Conference League, Κοπεγχάγη – Σίβασπορ, (20:00): Το πρώτο βήμα πρόκρισης έκανε η Κοπεγχάγη, μετά το διπλό στην Τουρκία. Οι Δανοί προηγήθηκαν στο 55’ με τον Στικς, δέχθηκαν την ισοφάριση στο 59’ και ένα λεπτό αργότερα, ο Στάγκε διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στο πρωτάθλημα της χώρας, νίκησαν 2-0 τη Σοντερίσκε, φτάνοντας τις τέσσερις συνεχόμενες νίκες, που τους έφεραν στους 14β. και στο -1 από την πρωτοπόρο Μίντιλαντ, μετά από 6 αγωνιστικές. Ερωτηματικό υπάρχει με τη συμμετοχή του επιθετικού Βίλτσεκ.

Play-offs Europa Conference League, Κοπεγχάγη – Σίβασπορ, (20:00): Η Σίβασπορ έφτασε με… ζόρι στα play-offs, αποκλείοντας την Πετροκούμπ και την Ντιναμό Μπατούμι. Τώρα, τα πράγματα, ειδικά μετά την ήττα στη Σεβάστεια, είναι ακόμη πιο δύσκολα. Αν θέλει να προκριθεί, θα πρέπει οι παίκτες να υπερβάλλουν εαυτούς, αφού χρειάζονται νίκη με δύο γκολ διαφορά, ειδάλλως με ένα, για να οδηγήσουν το ματς στην παράταση. Στο πρωτάθλημα Τουρκίας, μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Κόνιασπορ, ακολούθησε άλλη μια από την Τραμπζονσπόρ. Επιστρέφει από τιμωρία ο χαφ Φαχρ, δεν προλαβαίνει ο εξτρέμ Ενρίκε.

Στο ζευγάρι υπήρξε εξ αρχής φαβορί (Κοπεγχάγη) και πλέον είναι ακόμη μεγαλύτερο. Οι Δανοί είναι καλύτερη ομάδα, έχουν τρομερό ρυθμό και μια έδρα-οχυρό, αφού έχουν να χάσουν στο «Πάρκεν» από τον Νοέμβριο του 2020. Περιμένω να ντουμπλάρουν τις νίκες τους και να πάρουν πανηγυρική πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης. Επειδή, όμως, ο «άσος» στο στοίχημα δεν είναι όσο θα ήθελα, θα κάνω έναν συνδυασμό με γκολ για να ανέβει η απόδοση. Πάμε στοίχημα με «1 και over 1,5 γκολ» στο απολύτως ικανοποιητικό 1.83 (Stoiximan).

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X