Η ΑΕΚ άντεξε και ισοπέδωσε Νταντί και τους γραφικούς της Νέας Σμύρνης (VIDEO)

Η ΑΕΚ άντεξε και ισοπέδωσε Νταντί και τους γραφικούς της Νέας Σμύρνης (VIDEO)

Η ακαταλληλότητα του ΟΑΚΑ αλλά και οι φθορές που προκάλεσαν στο γήπεδο τους οι οπαδοί του Πανιωνίου ανάγκασαν την ΑΕΚ να δώσει τη ρεβάνς στο άδειο Καραϊσκάκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον μαγικό κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου συμβαίνουν πολλά και διάφορα. Οπως το να αγωνίζεται μια ελληνική ομάδα εντός συνόρων και να μην έχει διαθέσιμη έδρα. Να καταστρέφουν γήπεδα για να μην τα χρησιμοποιήσει, να της επιτρέπουν να αγωνιστεί, αλλά δίχως την παρουσία φιλάθλων.

Ολα αυτά, μια μέρα σαν σήμερα πριν από εννιά χρόνια, όταν η ΑΕΚ πήγε να πληρώσει ακριβά τους εγωισμούς και τις μικροπρέπειες ελάχιστων συλλόγων, αλλά τελικά κατάφερε να πάρει την πρόκριση επί της Νταντί Γιουνάιτεντ, έστω και με δραματικό τρόπο στο…Καραϊσκάκης.

Να υπενθυμίσουμε την ιστορία, που ολοκληρώθηκε μία μέρα σαν σήμερα του 2010. Η ΑΕΚ έπρεπε να υποδεχθεί τους Σκωτσέζους στα πλέι οφ του Γιουρόπα, αλλά το ΟΑΚΑ ήταν ακατάλληλο προς χρήση λόγω συναυλίας που είχε δοθεί λίγες ημέρες πριν.

Η ΑΕΚ αναζήτησε έδρα, που να παίρνει την άδεια της ΟΥΕΦΑ. Στράφηκε στη Νέα Σμύρνη, αλλά οι οπαδοί του Πανιωνίου πήγαν και κατέστρεψαν τον χλοοτάπητα, ώστε να μη μπορεί να γίνει ματς. Υπό την πίεση της ξεφτίλας, παραχωρήθηκε το «Καραϊσκάκης», αλλά με τον όρο να μην υπάρχουν φίλοι της ΑΕΚ.

Εστω και έτσι, η Ενωση κατάφερε να πετύχει τον στόχο της. Ο Μπάπα Μπούπα Ντιοπ, μεγάλο μεταγραφικό απόκτημα εκείνου του καλοκαιριού, σκόραρε από νωρίς. Η ΑΕΚ δεν έφτασε σε υψηλά επίπεδα απόδοσης, δέχτηκε την ισοφάριση στο 78’ και αγχώθηκε στα τελευταία λεπτά.

Αλλά η πρόκριση, έστω και με πολλές περιπέτειες ήρθε. Οι παίκτες που είχε χρησιμοποιήσει ο Μπάγεβιτς σε εκείνο το ματς ήταν οι Σάχα, Γιάχιτς, Μανωλάς, Γεωργέας (46’ Γκέντσογλου), Λαγός, Μάκος, Ντιόπ, Καφές, Λεονάρντο (90’ Καράμπελας), Σκόκο, Τζιμπούρ (58’ Μπλάνκο).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X