ΑΕΚ: Προτάθηκε κι εξετάζεται ο Ιμπάι Γκόμεθ

ΑΕΚ: Προτάθηκε κι εξετάζεται ο Ιμπάι Γκόμεθ
Photo Credits: INTIME

Στα υπόψιν της ΑΕΚ έχει τεθεί ο Ιμπάι Γκόμεθ, ο οποίος έχει μείνει ελεύθερος από την Αθλέτικ Μπιλμπάο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την περίπτωση του Ιμπάι Γκόμεθ εξετάζει η ΑΕΚ!

Ο 31χρονος εξτρέμ, προτάθηκε στην ΑΕΚ και αποτελεί σύμφωνα με την «ΩΡΑ», μία από τις περιπτώσεις που βλέπουν στην «Ένωση» πολύ θερμά.

Ο Βάσκος επιθετικός άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που… φλερτάρει με την ΑΕΚ, από τη στιγμή που ήταν διακαής πόθος των κιτρινόμαυρων το καλοκαίρι του 2018, όταν η ομάδα πορεύονταν με τον Μαρίνο Ουζουνίδη στον πάγκο της.

Τότε βέβαια ο Βάσκος έμεινε εν τέλει γι’ ακόμη ένα 6μηνο στην Αλαβές, για να επιστρέψει στην αγαπημένη του Αθλέτικ Μπιλμπάο 6 μήνες αργότερα, όπου και έμεινε μέχρι και αυτό το καλοκαίρι.

Αυτή τη στιγμή ο Ιμπάι Γκόμεθ έχει μείνει ελεύθερος και αναζητεί το νέο σταθμό της καριέρας του.

Ποιος είναι ο Ιμπάι Γκόμεθ

Ο Ιμπάι είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται και στα δύο άκρα της επίθεσης (κυρίως στο δεξί), είναι εξαιρετικά καταρτισμένος τεχνικά, καλός σκόρερ και πασέρ.

Επί της ουσίας όμως, είναι ένας πλέι-μέικερ και εκτελεστής που εκκινεί από τα πλάγια της επίθεσης και συγκλίνει προς τον άξονα για να βρει το γκολ ή την τελική πάσα. Δεν είναι δηλαδή ένας καθαρόαιμος εξτρέμ παρόλο που αγωνίζεται στις πτέρυγες.

Ο 31χρονος εξτρέμ, με τη φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο (σε δύο θητείες), κατέγραψε 18 τέρματα και 27 ασίστ σε 193 αγώνες.

Ο Βάσκος άσος, ξεκίνησε την καριέρα του από την καριέρα του από την Σεστάο Ρίβερ, από την οποία πήρε μεταγραφή στη Μπιλμπάο. Από τους «Βάσκους» έφυγε το 2016 για την Αλαβές, όπου έμεινε μέχρι το 2019, για να επιστρέψει ξανά στη Μπιμπάο. Με την Αλαβές, κατέγραψε 92 συμμετοχές, στις οποίες είχε 17 γκολ και 11 ασιστ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X