Ο Βούρος δίνει απαντήσεις και αναφέρει ένα-ένα όλα τα έργα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας

Ο Βούρος δίνει απαντήσεις και αναφέρει ένα-ένα όλα τα έργα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας
Photo Credits: INTIME

Ο Γιάννης Βούρος ανέλυσε όλα τα έργα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος, απάντησε σε όσους ανέφεραν πως ο Δήμος έχει «βαλτώσει», αναφέροντας μέσω των social media όλα τα έργα που έχει κάνει ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας επί των ημερών του, με επίκεντρο και την OPAP Arena της ΑΕΚ.

Αναλυτικά το μήνυμα του Γιάννη Βούρου αναφέρει:

«Μα δεν μας αφήνουν να αγιάσουμε. Διαβάζουμε λοιπόν σήμερα πως μετά από συζήτηση τρεις τοπικοί παράγοντες κατέληξαν πως “ο Δήμος έχει βαλτώσει”. Πάμε λοιπόν να γνωρίσουμε “τον βάλτο” που δημιουργήθηκε τους 24 μήνες της θητείας μας (τους τελευταίους 18 με συνθήκες πανδημίας).

* Υπογραφή συμφωνίας με Μητρόπολη για ανέγερση σταθμού εξυπηρέτησης 100 βρεφών και νηπίων. Απομένει η οικοδομική άδεια.

* Υπογραφή νέας διαχειριστικής που επιτρέπει επιτέλους εντός του Άλσους, εκτός από την ανέγερση του πολυαναμενόμενου αναψυκτηρίου “Κένταυρος”, ενός λυόμενου θεάτρου, κιόσκι για την φιλοξενία της Φιλαρμονικής που επανιδρύεται, παιδικές χαρές και για ΑΜΕΑ, σύγχρονα συστήματα πυρανίχνευσης-πυρασφάλειας, νέους ποδηλατόδρομους, διαμόρφωση της παλαιάς Ε.Μ.Υ σε χώρο Περιβαλλοντικής ενημέρωσης, W.C και για ΑΜΕΑ,νέα δεξαμενή πυρόσβεσης κ.α

* Κατεδαφίστηκε επιτέλους η Στρούγκα και αναμένεται η ανέγερση ενός τριώροφου ΚΑΠΗ. Αρχιτεκτονικά,στατικά,Η/Μ και γενικά μελέτες έχουν εκπονηθεί από τις Τεχνικές Υπηρεσίες του Δήμου.

* Ξεκίνησε η κατεδάφιση όλων των τσιμεντένιων αυθαίρετων κτισμάτων εντός του Άλσους.

*Αναδείχθηκε ανάδοχος στον διαγωνισμό για μετατροπή του παλαιού στρατιωτικού εργοστασίου σε Πολιτιστικό Κέντρο.

* Αναδείχθηκε ανάδοχος για την αναβάθμιση της τάξεως των 700.000 ευρώ, του κλειστού γυμναστηρίου Ζαχαρίας Αλεξάνδρου.

* Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της τοποθέτησης ηχοπετασμάτων στην κάθοδο της Εθνικής οδού. Έπεται να συμπληρωθεί με νέα μελέτη και το υπόλοιπο τμήμα.

* Κατατέθηκαν 8 προτάσεις ύψους 18.000.000 ευρώ στο πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” αφού προηγήθηκαν πολλές εργατοώρες μελετών. Αφορούν την ανάπλαση του Άλσους, τα ποτάμια, την ηλεκτροκίνηση, την πεζογέφυρα στον Σκλαβενίτη, ψηφιοποίηση όλων των υπηρεσιών του Δήμου και οτιδήποτε προωθεί την πόλη στο μέλλον ως smart city.

* Ολοκληρώνεται ο διαγωνισμός για το αίτημα όλων των δημοτών περί αλλαγής του οδοφωτισμού και στο πιο μικρό στενό της πόλης και αναμένεται ο τελικός ανάδοχος.

* Τρέξαμε όλες τις εκκρεμότητες για το γήπεδο της ΑΕΚ και τον περιβάλλοντα χώρο με αποτέλεσμα ο Δήμος, μέσα στα ελάχιστα χρονικά περιθώρια που είχε, αν αναλογιστεί κάποιος τις καθυστερήσεις των προηγούμενων ετών, με τις υπογραφές μας να έχει σχεδόν ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του απέναντι στο έργο.

* Ικανοποιήθηκε το αίτημα των κατοίκων της περιοχής της Νησίδας και άλλαξε όψη και χρηστικότητα η πλατεία της γειτονιάς τους με τις υπηρεσίες των τεχνικών του Δήμου.

* Συντηρήθηκαν σχολεία, αίθουσες, εγκαταστάσεις και ανοιχτοί αθλητικοί χώροι στο μέτρο των τωρινών οικονομικών δυνατοτήτων του Δήμου.

*Είναι έτοιμη η μελέτη και βγαίνει σε προκήρυξη η μετατροπή του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ της οδού Δωδεκανήσου σε κλειστό.

*Αναδείχθηκε ανάδοχος και η ανάπλαση του Τουραλί ξεκινάει στις αρχές Σεπτέμβρη.

* Είναι περιττό να αναφέρουμε τις νέες ασφαλτοστρώσεις (πχ της οδού Αναξαγόρα που περίμενε 17 χρόνια) και συντήρησης πεζοδρομίων της πόλης.

*Είναι περιττό να αναφέρουμε την αναβάθμιση του τμήματος Καθαριότητας με τους νέους κάδους και τα νέα απορριμματοφόρα.

*Είναι περιττό να αναφέρουμε την αναβάθμιση της Κοινωνικής Πολιτικής που εν καιρώ πανδημίας με ιδέες και προγραμματισμό κράτησε όρθια της πόλη και ασφαλείς τις ευπαθείς ομάδες. Το κοινωνικό εστιατόριο που δημιουργήσαμε είναι έτοιμο να φιλοξενεί καθημερινά τους αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας. Το ίδιο και το ανακαινισμένο κοινωνικό μας φαρμακείο, το ίδιο και το ανακαινισμένο κοινωνικό ενδυματοπωλείο μας.

Προφανώς μένουν ακόμα πολλά να γίνουν κι άλλα τόσα να προγραμματιστούν. Απέχουμε πολύ από τον τελικό στόχο. Αλλά τα συγκεκριμένα δεν λες ότι χαρακτηρίζουν και “έναν Δήμο που έχει βαλτώσει”. Εκτός κι αν αυτοί που τα επικαλούνται μπερδεύουν τους δικούς τους “βάλτους” με την πρόοδο».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X