Ζεσούς: «MVP της ισοπαλίας ήταν η Μπενφίκα»

Στην κορυφαία 11άδα νεαρών ποδοσφαιριστών του Champions League ο Βλαχοδήμος!
Photo Credits: INTIME

Κατά πολλούς ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος ήταν ο λόγος που η Μπενφίκα βρίσκεται στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως ο Ζόρζε Ζεσούς στάθηκε ακόμη μία φορά στο σύνολο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μπενφίκα κατάφερε, παρ’ όλο που έπαιξε για μεγάλο χρονικό διάστημα με 10 παίκτες, να κρατήσει το μηδέν και να περάσει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μεγάλος πρωταγωνιστής της Μπενφίκα, έχοντας αρκετές σημαντικές επεμβάσεις, ήταν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος, ο οποίος  χάρισε με αυτόν τον τρόπο την πρόκριση στην ομάδα του.

Ωστόσο ο προπονητής του Ζόρζε Ζέσους εκτίμησε ότι MVP της αναμέτρησης δεν ήταν ο Έλληνας γκολκίπερ, αλλά ολόκληρη η ομάδα.

«Σας αρέσει να μπλέκεστε σε προβλήματα. MVP της ισοπαλίας ήταν η Μπενφίκα, όλοι οι ποδοσφαιριστές της Μπενφίκα. Αυτοί είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές της ισοπαλίας», τόνισε χαρακτηριστικά ο 67χρονος Πορτογάλος τεχνικός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X