Αλλάζει όνομα ο Κάνιε Γουέστ: Θα λέγεται πλέον... Ye!

Αλλάζει όνομα ο Κάνιε Γουέστ: Θα λέγεται πλέον... Ye!

Αλλαξε όνομα ο γνωστός τραγουδιστής Κάνιε Γουέστ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ράπερ Kanye West κατέθεσε έγγραφα για να αλλάξει επίσημα το όνομά του σε…. Ye. Ο ίδιος επικαλέστηκε «προσωπικούς λόγους» στα δικαστικά έγγραφα που κατατέθηκαν στο Λος Άντζελες.

Αυτή του η κίνηση ερχεται σχεδόν τρία χρόνια αφότου ο τραγουδιστής, σχεδιαστής μόδας και υποψήφιος για την προεδρία έγραψε ένα tweet για την αλλαγή του ονόματός του, μετά την κυκλοφορία ενός άλμπουμ με τίτλο Ye.

«Είμαι επίσημα γνωστός ως Kanye West», έγραφε στο tweet πριν ανακοινώσει: “Είμαι ΥΕ”.

Εκτός από τη συντομογραφία του σημερινού του ονόματος, ο 44χρονος είχε προηγουμένως πει ότι το νέο όνομα έχει θρησκευτική σημασία για αυτόν.

«Πιστεύω ότι το “Ye” είναι η λέξη που χρησιμοποιείται συχνότερα στη Βίβλο και στη Βίβλο σημαίνει “εσύ”» είπε ο Γουέστ το 2018, συζητώντας τον τίτλο του άλμπουμ του με τον ραδιοφωνικό παρουσιαστή Big Boy.

Ο σταρ αναμένεται να κυκλοφορήσει τo αμέσως επόμενο διάστημα νέο άλμπουμ του, που πήρε το όνομά του από τη μητέρα του Donda, αν και έχει ήδη καθυστερήσει αρκετές φορές.

Υπενθυμίζεται ότι βρίσκεται επίσης εν μέσω διαζυγίου με την Κιμ Καρντάσιαν και έχει εκφράσει την πρόθεσή του να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ το 2024 αφού συγκέντρωσε 60.000 ψήφους το 2020.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X