«Ψάχνεται» για Παρί και ο Λεβαντόφσκι

«Ψάχνεται» για Παρί και ο Λεβαντόφσκι
Photo Credits: INTIME

Σε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμαίν φέρεται να βρίσκεται ο μάνατζερ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Μεταγραφική περίοδος τελειώνει σε λιγότερο από μία εβδομάδα και όλα δείχνουν πως θα έχουμε ακόμη πολλές… εκπλήξεις.

Είναι γνωστό εδώ και μέρες πως ο Λεβαντόφσκι, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι του ’22, έχει ζητήσει να αποχωρήσει από τη Μπάγερν Μονάχου με τους «Βαυαρούς» να αξιώνουν το ποσό των 117 εκατομμυρίων ευρώ.

Ο ατζέντης πάντως του Πολωνού επιθετικού έχει βγει στην αγορά και αναζητάει ομάδες οι οποίες θα μπορούσαν να εντάξουν στο δυναμικό τους, τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Μία από αυτές σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το «RMC», είναι η Παρί.

«Πριν από μερικές ημέρες ο μάνατζερ του 33χρονου επιθετικού, Πίνι Ζαχάβι ταξίδεψε στο Παρίσι, προκειμένου να συζητήσει με τους ιθύνοντες του γαλλικού συλλόγου κι αν εκείνοι είναι διατεθειμένοι να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη τους, προκειμένου να καταθέσουν πρόταση στην Μπάγερν για τον Λεβαντόφσκι», αναφέρει χαρακτηριστικά το γαλλικό δίκτυο.

Η Παρί πάντως θα εξετάσει την περίπτωση του έμπειρου στράικερ, μόνο σε περίπτωση που ο Κιλιάν Μπαπέ αποχωρήσει το φετινό καλοκαίρι από την ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X