Τα δίνουν όλα για την πρόκριση

Τα δίνουν όλα για την πρόκριση

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αγώνων από τα Προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Προκρ. Champions League, Μπρόντμπι-Σάλτσμπουργκ (22.00): Mε την ανατροπή και τη νίκη 2-1 από το πρώτο ματς στην τσέπη θα έλεγε κανείς πως η Σάλτσμπουργκ πάει να βάλει την σφραγίδα πρόκρισης στη Δανία. Η Μπρόντμπι θα επιχειρήσει να μην γίνει ροντέο η ρεβάνς και έχοντας αυτή στο πλευρό της πλέον τον κόσμο θα πάει να… κλέψει το ματς.

Προκρ. Champions League, Μπρόντμπι-Σάλτσμπουργκ (22.00): Η δουλειά έγινε, ωστόσο, είναι ξεκάθαρο πως η Σάλτσμπουργκ ακόμη χρειάζεται δουλειά. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 4ο λεπτό και στο δεύτερο ημίχρονο γύρισε το ματς με τα γκολ των Αντεγέμι (56’) και το buzzer beater του Άαρονσον στο 90’. Η εικόνα της ήταν καλή στο δεύτερο ημίχρονο, όπου πίεσε αρκετά και στρίμωξε τους Δανούς. Βέβαια, ο στόχος ήταν να πάει σε μια καθαρή νίκη κάτι που δεν έγινε, συνεπώς δεν μπορεί να ηρεμήσει. Ο Γάισλε αναμένεται να προσεγγίσει επιθετικά το παιχνίδι κυνηγώντας ένα γρήγορο πρώτο γκολ, προκειμένου να σβήσει το ματς. Δεν αναφέρονται σημαντικά προβλήματα απουσιών. Αντίθετα, αναμένεται να επιστρέψουν οι Κγιάεργκααρντ και Κρίστενσεν.

Προκρ. Champions League, Μπρόντμπι-Σάλτσμπουργκ (22.00): Με το παράπονο έφυγε η Μπρόντμπι από την Αυστρία. Γρήγορο γκολ και μετά ταμπούρι. Δέχτηκε μεγάλη πίεση κι εν τέλει λύγισε. Μπορεί ο τρόπος παιχνιδιού να μην ικανοποίησε κανέναν, ωστόσο, η δουλειά δεν έγινε στο… τσακ. Τώρα καλείται να κάνει την έκπληξη, αλλά αντικειμενικά είναι στο κόλπο. Το θέμα είναι πώς θα τα καταφέρει, αφού στην άμυνά της οι ταύροι είχαν διαστήματα που έκαναν πάρτι, ενώ δημιουργικά είδαμε λίγα πράγματα στο πρώτο ματς. Το πιθανότερο, την ώρα που ακόμη το ρόστερ δεν έχει ηρεμήσει από τα κρούσματα Covid-19, είναι πως ο Φρέντρικσεν θα προσπαθήσει να κρατήσει τον ρυθμό χαμηλά. Οπότε περιμένουμε δύναμη, παιχνίδι στο κέντρο και έμφαση στις στημένες φάσεις.

Προκρ. Champions League, Μπρόντμπι-Σάλτσμπουργκ (22.00): Έχει μεγάλο ενδιαφέρον η διαφορετική προσέγγιση των δύο προπονητών. Βέβαια, ο στόχος είναι κοινός, το γκολ. Η Σάλτσμπουργκ έδειξε πως δεν είναι ακόμη στο 100%, από την άλλη η Μπρόντμπι δεν μας έχει πείσει ότι μπορεί! Βασιζόμενος στο ότι μπορεί ο χρόνος στο πρώτο μέρος να ροκανιστεί λόγω των Δανών, θεωρώ πως το δεύτερο ημίχρονο θα είναι πιο ανοιχτό. Έτσι, ως πρώτη επιλογή παίρνω το Over 1.5 στο Β’ Ημίχρονο στο τίμιο 1.76 (Νovibet). Από εκεί και πέρα, το ρίσκο που θα χρειαστεί να πάρει η Μπρόντμπι θα ανεβαίνει όλο και περισσότερο με το πέρασμα των λεπτών, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και απογοήτευση. Για αυτό έχει αξία το 2.60 (Νovibet) το να σκοράρει Over 1.5 η Σάλτσμπουργκ στο Β’ μέρος. Τέλος, το Over 3.5 κόρνερ των γηπεδούχων θεωρώ πως είναι βατό, ενώ πληρώνει στο 1.96 (Νovibet).

Προκρ. Champions League, Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σέριφ (22:00): Το 3-0 στη Μολδαβία υπέρ της Σέριφ της δίνει μεγάλο προβάδισμα για την πρόκριση. Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι ανώτερη, αλλά αν δεν το δείξει και στο γήπεδο, δεν θα αλλάξει κάτι. Θέλει προσοχή στο στοίχημα, περιμένουμε να δούμε την αντίδραση των Κροατών και πόσο θα αντέξουν οι Μολδαβοί. Τα προγνωστικά στοιχήματος δίνουν φαβορί τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τον «άσο» να κυμαίνεται στο όριο του 1,40.
Με γκολ του Όρσιτς, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ νίκησε 1-0 τη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ στο πρωτάθλημα. Τώρα τα δίνει όλα για την ανατροπή απέναντι στη Σέριφ, μία ομάδα που θεωρητικά ήταν/είναι του χεριού της. Στη Μολδαβία, όμως, εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Είχε κάποιες λιγοστές καλές στιγμές, την ώρας που η Σέριφ τιμώρησε κάθε κενό που βρήκε. Δέχτηκε τρία γκολ και αρκετές ακόμη επικίνδυνες φάσεις. Το αυτονόητο που ήταν η πρόκριση, τώρα μοιάζει με υπέρβαση. Μπορεί να το γυρίσει, αλλά θα πρέπει να τα κάνει όλα σωστά.

Η Σέριφ είναι έτοιμη να γράψει ιστορία. Είναι πολύ κοντά, αλλά οφείλει να προσέξει πολύ. Νίκησε 3-0 στον πρώτο αγώνα, με το δεύτερο να είναι γκολάρα και να έχει την «υπογραφή» του Κολοβού, είχε και δοκάρι και εκμεταλλεύτηκε σχεδόν κάθε κενό που βρήκε/δημιούργησε. Πηγαίνει ξεκούραστη στην Κροατία και θέλει να δώσει το «παρών» για πρώτη φορά στην ιστορία της στους ομίλους του Champions League. Θυμίζουμε, στον προηγούμενο γύρο είχε κάνει την υπέρβαση, αποκλείοντας τον Ερυθρό Αστέρα. Θα τα καταφέρει και τώρα;

Προκρ. Champions League, Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Σέριφ (22:00): Στον πρώτο αγώνα, δεν μας είχε πάει καθόλου, μιας και η Ντιναμό Ζάγκρεμπ μάς έριξε στα βράχια. Τώρα, για να γυρίσει αυτό το 3-0, θα πρέπει να τα κάνει όλα σωστά. Καλύτερη ομάδα έχει, αλλά να το δείξει κιόλας. Βρήκα το Over 2,5 γκολ στο συμπαθητικό 1,70 (Stoiximan) και όσο είναι σε αυτήν την τιμή και δεν πέσει, θα το τιμήσω. Περιμένω την αντίδραση της Ντιναμό Ζάγκρεμπ και θεωρώ ότι μπορεί να βρει γκολ από το πρώτο ημίχρονο και να το κάνει ροντέο. Πάμε στοίχημα με αυτήν την επιλογή. Επίσης, δεν ξέρω γιατί είναι τόσο ψηλά, αλλά μου αρέσει πολύ και το Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, στο 2,55!

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X