Mάνατζερ Φαλκέ: «Ο Ιάγο θέλει ΑΕΚ, περιμένουμε την πρότασή της»

Mάνατζερ Φαλκέ: «Ο Ιάγο θέλει ΑΕΚ, περιμένουμε την πρότασή της»
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο μάνατζερ του Ιάγο Φαλκέ για τις συζητήσεις με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ συμφώνησε με την Τορίνο για τον Ιάγο Φαλκέ.

Η Ενωση, όπως σας ενημερώσαμε χθες, έκανε νέο γερό μπάσιμο για τον Φαλκέ και ήταν μπήκε ξανά σε διαπραγματεύσεις με την Τορίνο. Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», η πρόταση που κατέθεσε η ΑΕΚ, έγινε αποδεκτή και έτσι έχει ανάψει το πράσινο φως για τον παίκτη. Ο ατζέντης του Φαλκέ βρέθηκε στην Αθήνα την προηγούμενη εβδομάδα.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν ισχύει καθώς σύμφωνα με τον μάνατζερ του παίκτη, οι δύο πλευρές βρίσκονται ακόμα σε διαπραγματεύσεις. Μάλιστα, μιλώντας στο Gazzetta, o Μίρκο Λεβάτι ανέφερε ότι ο Ιάγο Φαλκέ βλέπει με καλό μάτι την μετακίνησή του στην ΑΕΚ, ωστόσο περιμένουν την επίσημη πρόταση της Ένωσης, για να προχωρήσουν οι διαδικασίες.

«Δεν υπάρχει ακόμα κάποια επίσημη πρόταση από την ΑΕΚ για τον Φαλκέ. Ο παίκτης ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ και του αρέσει να αγωνιστεί με τη φανέλα της. Απλά περιμένουμε την πρόταση. Για την ώρα βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αυτός είναι ο Ιάγο Φαλκέ

Το ενδιαφέρον της Ενωσης για τον Φάλκε σας το είχε ήδη αποκαλύψει το enwsi.gr από τις 17 Αυγούστου. Πρόκειται για έναν έμπειρο και έτοιμο παίκτη, ο οποίος ανήκει στην Τορίνο, με την οποία έχει συμβόλαιο γι’ ακόμη έναν χρόνο, και μπορεί να βοηθήσει άμεσα την ΑΕΚ. Ο Φαλκέ αγωνίζεται και στις δύο πλευρές της επίθεσης, αν και είναι αριστεροπόδαρος, ενώ αγωνίζεται και πίσω από τον επιθετικό.

Ο 31χρονος Ισπανός έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του στην Ιταλία, καθώς εκτός από την Τορίνο έχει φορέσει τη φανέλα της Ρόμα, της Τζένοα και της Μπενεβέντο, στην τελευταία αγωνίστηκε πέρσι ως δανεικός (από την Τορίνο) και κατέγραψε 11 συμμετοχές, σκόραρε ένα γκολ, ενώ μοίρασε και μια ασίστ.

Ο ύψους 1.74 Ισπανός άσος, έχει παίξει στις Σαουθάμπτον (1 συμμετοχή), Τότεναμ (11 συμμετοχές), Μπενεβέντο (11 συμμετοχές, 1 γκολ, 1 ασίστ), Αλμερία (22 συμμετοχές, 2 γκολ και 6 ασίστ), Ρόμα (27 συμμετοχές, 3 γκολ και 2 ασίστ), Ρεάλ Βαγιεκάνο (31 συμμετοχές, 3 γκολ και 3 ασίστ), Β’ ομάδα της Βιγιαρεάλ (36 συμμετοχές, 11 γκολ), Β’ ομάδα της Γιουβέντους (40 συμμετοχές, 17 γκολ, 2 ασίστ), Τζένοα (43 συμμετοχές, 14 γκολ, 7 ασίστ) και Τορίνο – όπου βρίσκεται έως και σήμερα – με 108 συμμετοχές, 32 γκολ και 21 ασίστ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X