ΑΕΚ: O Λάτσι στη λίστα με τους 100 πιο ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο!

ΑΕΚ: O Λάτσι στη λίστα με τους 100 πιο ταλαντούχους νεαρούς ποδοσφαιριστές στον κόσμο!
Photo Credits: INTIME

Η λίστα με τους πιο ταλαντούχους ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών περιλαμβάνει τον Ζίγκα Λάτσι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλη διάκριση για τον Ζίγκα Λάτσι!

Το «football-observatory.com», κατέταξε τον νεαρό αμυντικό της ΑΕΚ ως ένα από τα 100 καλύτερα ταλέντα στον κόσμο αυτή τη στιγμή. Συγκεκριμένα, ο Σλοβένος άσος που επέστρεψε στο φιλικό με τον Αστέρα Τρίπολης, βρίσκεται στην 97η θέση της σχετικής λίστας που εκδόθηκε πριν από λίγες ημέρες.

Η λίστα αφορά ποδοσφαιριστές από όλο τον πλανήτη, οι οποίοι δεν έχουν κλείσει ακόμα τα 20 χρόνια τους, αλλά παρουσιάζουν τεράστια προοπτική. Τα «παιδιά-θαύματα», δηλαδή, αν επιχειρήσουμε να αποδώσουμε στην ελληνική τον όρο «Wonderkids» που χρησιμοποιεί το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος του Παναθηναϊκού είναι στο νούμερο 47, ενώ πέντε θέσεις πιο κάτω βρίσκεται ο Χρήστος Τζόλης. Ωστόσο ο τελευταίος αναφέρεται ως παίκτης του ΠΑΟΚ, κάτι που σημαίνει ότι πιθανότατα το δημοσίευμα γράφτηκε πριν ολοκληρωθεί η πολυδάπανη μεταγραφή του στη Νόριτς. Καλύτερη αξιολόγηση και από τους δύο έχει ο Λεωνίδας Στεργίου, ο 19χρονος Ελληνολβετός σέντερ μπακ της Σάνκτ Γκάλεν, ο οποίος βρίσκεται στο νούμερο 22.

Ως το κορυφαίο ταλέντο του πλανήτη θεωρείται ο Πέδρι της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Ισπανίας, ενώ την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν οι Μέισον Γκρίνγουντ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Νούνο Μέντες (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Ράιαν Γκράφενμπερχ (Άγιαξ) και Ματέους Μαρτινέλι (Φλουμινένσε). Εντύπωση προκαλεί η απουσία του Άνσου Φατί της Μπαρτσελόνα από το Top 100.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X