Η ΑΕΚ τσακίστηκε στη Σουηδία, άδοξος αποκλεισμός από την ΑΙΚ (VIDEO)

Η ΑΕΚ τσακίστηκε στη Σουηδία, άδοξος αποκλεισμός από την ΑΙΚ (VIDEO)

Από τις πιο οδυνηρές ευρωπαϊκές ήττες της ΑΕΚ, καθώς αποκλείστηκε από το «σίγουρο» Τσάμπιονς Λιγκ με το γκολ του βετεράνου Νοβάκοβιτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το κακό είχε φανεί από το ματς της Νέας Φιλαδέλφειας, όταν η ΑΕΚ έκανε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει γκολ. Η ΑΙΚ έφυγε για τη ρεβάνς της Στοκχόλμης με πλεονέκτημα και στη ρεβάνς – μία μέρα σαν σήμερα του 1999 – προκάλεσε «εγκεφαλικό» στην Ενωση. Οι παίκτες του Τουμπάκοβιτς ήθελαν ένα γκολ απέναντι στους Σουηδούς, αλλά όσες ευκαιρίες και αν έκαναν, δεν βρήκαν στόχο.

Ο Ατματσίδης κράτησε νωρίς το μηδέν και η ΑΕΚ άρχισε να παίρνει μπροστά. Διαδοχικές ευκαιρίες από τον Νικολαϊδη, απίστευτο τετ α τετ του Μαλαδένη, μεγάλη φάση από τον Δέλλα, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα. Και σε μία αδράνεια της άμυνας, ο Νοβάκοβιτς με μακρινό σουτ νίκησε τον Ατματσίδη και προκάλεσε νευρικό κλονισμό στην ΑΕΚ. Οσες ευκαιρίες και αν έγιναν έπειτα, το χρυσό γκολ δεν ήρθε.

Εκείνος ο αποκλεισμός ήταν για την ΑΕΚ απογοητευτικός. Μία χρονιά που είχε ξεκινήσει με χίλια όνειρα, καταστράφηκε εξ αρχής. Στην πορεία ήρθε ο καταστροφικός σεισμός να θέσει την Ενωση χωρίς Νέα Φιλαδέλφεια, οι Σέρβοι άρχισαν να είναι φευγάτοι και η χρονιά χάθηκε. Για την ιστορία, την 11άδα της ΑΕΚ σε εκείνο το ματς αποτελούσαν οι Ατματσίδης, Πέτριτς, Ζήκος, Δέλλας, Λάκης, Μάρκος (75’ Ματιάσεβιτς), Μαλαδένης, Κασάπης, Τσίριτς, Σαβέβσκι (65’ Κωνσταντινίδης), Νικολαΐδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X