Το παράδειγμα της Premier League και της La Liga ετοιμάζεται να ακολουθήσει και η Serie A

Μεγάλες αλλαγές στη Serie A: 18 ομάδες, Salary Cup και σκέψεις για playoffs!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H Premier League και η La Liga ανακοίνωσαν πως στηρίζουν την απόφαση να μην δοθούν άδειες στους διεθνείς ποδοσφαιριστές των ομάδων που μετέχουν στα πρωταθλήματα τους για τα παιχνίδια του Σεπτεμβρίου και το ίδιο αναμένεται να πράξει και η Serie A.

Όπως φαίνεται η Ιταλική Λίγκα θα ακολουθήσει το παράδειγμα των Άγγλων και των Ισπανών, μιας και από χθες αρκετές ομάδες επικοινώνησαν με την Serie A ζητώντας να συζητηθεί εκτάκτως το θέμα με τις άδειες των διεθνών ποδοσφαιριστών ενόψει των αγώνων για τα προκριματικά του Μουντιάλ που θα γίνουν το Σεπτέμβριο.

Βέβαια η απαγόρευση ισχύει κυρίως για τους αγώνες στην Λατινική Αμερική και σε άλλες χώρες όπως η Αίγυπτος και το Μεξικό, αρκετές εκ των οποίων είναι στην «κόκκινη λίστα» όσον αφορά τον κορωνοϊό. Δεν αποκλείεται λοιπόν μέσα στο επόμενο 48ώρο και η Serie A να πάρει απόφαση ανάλογη με αυτή της Premier και της La Liga.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X