Οι 20 καλύτεροι ελεύθεροι της αγοράς που κάνουν τη διαφορά

Ποστέκογλου: «Μίλησα με τον Εντσάμ -Ηθελε να επιστρέψει και να κάνει τη διαφορά»
Photo Credits: INTIME

Η 31η του Αυγούστου πλησιάζει και η αγορά των ελεύθερων παικτών έχει ήδη αρχίσει να κάνει γκελ στις ελληνικές ομάδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αρκετοί ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι έχουν μείνει ελεύθεροι από τις ομάδες τους και πλέον αναζητούν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Βέβαια, οι περισσότεροι από αυτούς έχουν κλείσει τα 30 έτη, ωστόσο η αξία τους παραμένει αδιαμφησβήτητη. Αλλωστε, όπως έχει αποδείξει η ιστορία, η ηλικία δεν είναι πλέον κάτι απαγορευτικό.

Φυσικά στη λίστα υπάρχουν ποδοσφαιριστές οι οποίοι είτε έχουν περάσει από τα ελληνικά γήπεδα είτε το όνομά τους έχει συνδεθεί με κάποια ελληνική ομάδα στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Φρανκ Ριμπερί

Ο Φρανκ Ριμπερί μετά από 51 παιχνίδια, 18 γκολ και 20 ασίστ, αποτελεί παρελθόν από την Φιορεντίνα. Για τον Γάλλο μεσοεπιθετικό οι Βαυαροί είχαν δαπανήσει περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από την Μαρσέιγ.

Χρηματιστηριακή αξία: 3 εκατομμύρια ευρώ

Χατέμ Μπεν Αρφά

Ο Χατέμ Μπεν Αρφά έμεινε ελεύθερος από την Μπορντό, με την οποία κατέγραψε 25 εμφανίσεις, έχοντας 2 γκολ και 5 ασίστ. Το όνομά του γράφτηκε γι’ αρκετές ελληνικές ομάδες αλλά το υψηλό συμβόλαιό του κρίθηκε απαγορευτικό από τις περισσότερες.

Χρηματιστηριακή αξία: 3 εκατομμύρια ευρώ

Ράφαελ ντα Σίλβα

Οταν ήταν 18 ετών η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έβγαλε από τα ταμεία της 3 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Πλέον κυκλοφορεί ελεύθερος, καθώς ολοκληρώθηκε το συμβόλαιό του με την Μπασακσεχίρ.

Χρηματιστηριακή αξία: 2,7 εκατομμύρια ευρώ

Σκόντραν Μουστάφι

Το 2016 η Άρσεναλ δαπάνησε 41 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει από την Βαλένθια. Ωστόσο δεν κατάφερε ποτέ να κερδίσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης κι έτσι έμεινε ελεύθερος.

Χρηματιστηριακή αξία: 2,5 εκατομμύρια ευρώ

Τζακ Γουίλσιρ

Ταλαιπωρήθηκε από αρκετούς τραυματισμούς, στην Άρσεναλ δεν έπεισε, αγωνίστηκε με αρκετές διαφορετικές ομάδες ως δανεικός και πλέον είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Χρηματιστηριακή αξία: 2,5 εκατομμύρια ευρώ

Ελιακίμ Μανγκαλά

Βρέθηκε στα «ραντάρ» των ελληνικών ομάδων, ωστόσο Γάλλος αμυντικός για τον οποίο η Σίτι δαπάνησε 45 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, κυκλοφορεί ακόμα ελεύθερος.

Χρηματιστηριακή αξία: 2,5 εκατομμύρια ευρώ

Ντάνιελ Στάριτζ

Μετά την περιπέτεια του στην Τουρκία και την Τράμπζονσπορ ο 31χρονος επιθετικός κυκλοφορεί ελεύθερος. Εχει πανηγυρίσει δύο φορές την κατάκτηση του Champions League, με Τσέλσι (2011/12) και με Λίβερπουλ (2018/19).

Χρηματιστηριακή αξία: 2 εκατομμύρια ευρώ

Ζερόμ Μπόατενγκ

Εχει κατακτήσει δύο τρεμπλ και αμέτρητα άλλα τρόπαια με την Μπάγερν Μονάχου. Το καλοκαίρι όμως οι δρόμοι των δύο χώρισαν μετά από μια δεκαετία συνεργασίας.

Χρηματιστηριακή αξία: 8,5 εκατομμύρια ευρώ

Νταβίντ Λουίζ

Μετά από το πέρασμά του από τις Άρσεναλ, Τσέλσι, Παρί Σεν Ζερμέν και Μπενφίκα ο Βραζιλιάνος στόπερ αναζητεί την επόμενη του ομάδα, με τα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι βρίσκονται κοντά στην επιστροφή του στους «αετούς της Λισαβόνας».

Χρηματιστηριακή αξία: 4 εκατομμύρια ευρώ

Νικολά Μαξίμοβιτς

Ο Νίκολα Μαξίμοβιτς είναι η εναλλακτική της Νάπολι σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Κώστας Μανωλάς από τους «παρτενοπέι», καθώς ο Σέρβος στόπερ κυκλοφορεί ελεύθερος στο μεταγραφικό παζάρι.

Χρηματιστηριακή αξία: 10 εκατομμύρια ευρώ

Νικολά Ενκουλού

Εχοντας αγωνιστεί σε Μονακό, Μαρσέιγ και Λυών ο έμπειρος Καμερουνέζος στόπερ αναζητά τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα.

Χρηματιστηριακή αξία: 5 εκατομμύρια ευρώ

Κλεμάν Γκρενιέ

Το όνομα του ακούστηκε πριν από μερικούς μήνες για Ολυμπιακό, καθώς ο 30χρονος μέσος έμεινε ελεύθερος από την Ρεν, έχοντας καταγράψει 93 συμμετοχές με 9 γκολ και 12 ασίστ. Στο παρελθόν έχει περάσει από Ρόμα, Γκινγκάμπ και Λυών.

Χρηματιστηριακή αξία: 4 εκατομμύρια ευρώ

Χοσέ Ισκιέρδο

Επειτα από μία τετραετία στην Μπράιτον ο έμπειρος εξτρέμ αποτελεί παρελθόν. Το όνομά του γράφτηκε από ξένα ΜΜΕ, πριν από μερικούς μήνες για τον Παναθηναϊκό. Εχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Περέιρα, Ντάλας και Κλαμπ Μπριζ.

Χρηματιστηριακή αξία: 4 εκατομμύρια ευρώ

Ολιβιέ Εντσάμ

Ο 25χρονος Γάλλος μέσος δεν υπολογιζόταν από τον προπονητή των Κελτών Άγγελο Ποστέκογλου. Το όνομά του ακούστηκε για την ΑΕΚ, ωστόσο η Ένωση έχει γνωστοποιήσει πως δεν υπάρχει θέμα Εντσάμ.

Χρηματιστηριακή αξία: 3 εκατομμύρια ευρώ

Λούκας Πέρεθ

Ο άλλοτε ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, έμεινε ελεύθερος από την Αλαβές, παρότι είχε συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο και πλέον αναζητά τον επόμενο σταθμό στην ποδοσφαιρική του καριέρα, με την επιστροφή του στη Ράγιο Βαγεκάνο να αποτελεί ένα πιθανό σενάριο.

Χρηματιστηριακή αξία: 3 εκατομμύρια ευρώ

Μαϊκόν

Μετά το πέρασμα του από την Αλ Νασρ, ο 32χρονος στόπερ κυκλοφορεί ελεύθερος. Το όνομά του ακούστηκε και για την ΑΕΚ, όταν αποχώρησε ο Ιονούτ Νεντελτσεάρου αλλά η υπόθεση δεν προχώρησε.

Χρηματιστηριακή αξία: 2,2 εκατομμύρια ευρώ

Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς έμεινε ελεύθερος από την Αλ-Ιτιχάντ και τα σενάρια επιστροφής του στον ΠΑΟΚ φουντώνουν. Στο παιχνίδι πάντως για την απόκτησή του είναι και ο Ερυθρός Αστέρας, ο οποίος σύμφωνα με τα ξένα ΜΜΕ έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του.

Χρηματιστηριακή αξία: 1 εκατομμύριο ευρώ

Κάρλος Τέβες

Παρελθόν από την ομάδα της καρδιάς του, Μπόκα Τζούνιορς αποτελεί ο Κάρλος Τέβες, με την οποία κατέγραψε 192 συμμετοχές, έχοντας πετύχει 61 γκολ και 30 ασίστ. Στο παρελθόν μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Γιουβέντους, Γουέστ Χαμ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Μάντσεστερ Σίτι.

Χρηματιστηριακή αξία: 1 εκατομμύριο ευρώ

Ναμπίλ Ελ Ζαρ

Μετά το πέρασμα του από την Αλ Αχλί, ο άλλοτε μεσοεπιθετικός των ΠΑΟΚ, Λίβερπουλ, Λας Πάλμας και Λεγανές αναζητεί στα 34 του χρόνια, τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.

Χρηματιστηριακή αξία: 1,1 εκατομμύριο ευρώ

Σεμπάστιαν Τζοβίνκο

Ο Σεμπάστιαν Τζοβίνκο έμεινε ελεύθερος από την Αλ Χιλάλ με την οποία σημείωσε 16 γκολ σε 83 συμμετοχές και πλέον μένει να να φανεί αν ο ΠΑΟΚ, που είχε ενδιαφερθεί έντονα κινηθεί για την απόκτησή του. Στο παρελθόν ο έμπειρος επιθετικός έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων σε Έμπολι, Πάρμα και Γιουβέντους.

Χρηματιστηριακή αξία: 2 εκατομμύρια ευρώ

Πηγή: Gazzetta.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X