Πέθανε ο ντράμερ των Rolling Stones, Τσάρλι Γουότς

Πέθανε ο ντράμερ των Rolling Stones, Τσάρλι Γουότς

Αφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών, ο ντράμερ των Rolling Stones, Τσάρλι Γουότς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Έφυγε από τη ζωή ο ντράμερ των Rolling Stones, Τσάρλι Γουότς, σε ηλικία 80 ετών σύμφωνα με τον ατζέντη του. Σε σχετική ανακοίνωση ο ατζέντης του ανέφερε πως «με τεράστια θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο του αγαπημένου μας Τσάρλι Γουότς. Ο Τσάρλι πέθανε ήσυχα σε νοσοκομείο του Λονδίνου έχοντας στο πλευρό του την οικογένειά του. Ο Τσάρλι ήταν αγαπητός σύζυγος, πατέρας και παππούς και επίσης ως μέλος των Rolling Stones ήταν ένας από τους μεγαλύτερους ντράμερ της γενιάς του».

«Ζητούμε ευγενικά να τηρηθεί η ιδιωτικότητα της οικογένειάς του, των μελών της μπάντας και των στενών φίλων του σε αυτή τη δύσκολη στιγμή», καταλήγει η ανακοίνωση. Ήδη η είδηση του θανάτου έχει κάνει ήδη το γύρο των διεθνών ΜΜΕ.

Ο Γουότς ήταν μέλος του θρυλικού συγκροτήματος από το 1963. Μαζί με τον Mick Jagger και τον Keith Richards, συμμετείχε σε όλα τα αλμπουμ του συγκροτήματος. Μάλιστα επρόκειτο να συμμετάσχει σε περιοδεία του συγκροτήματος στις ΗΠΑ. Ωστόσο νωρίτερα τον Αύγουστο ανακοινώθηκε ότι δεν θα εμφανιστεί στην περιοδεία επειδή υποβλήθηκε σε έκτακτη χειρουργική επέμβαση.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X