Παραολυμπιακοί Αγώνες: Το άναμμα της φλόγας (VIDEO)

Παραολυμπιακοί Αγώνες: Το άναμμα της φλόγας (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η διαδικασία ξεκίνησε με τρεις Ιάπωνες Παραολυμπιονίκες να εισέρχονται στο στάδιο κρατώντας τις δάδες με την φλόγα, την οποία πέρασαν σε τρία άτομα που εργάζονται στον κλάδο υγείας.

Η κίνηση αυτή έγινε για να τιμήσουν όλους όσους εργάζονται και βοηθούν είτε τους αθλητές που αγωνίζονται στους Παραολυμπιακούς Αγώνες είτε όλους τους ανθρώπους, ιδιαίτερα αυτήν την εποχή που η πανδημία του κορονοίού έχει συγκλονίσει όλο τον πλανήτη.

Έτσι η φλόγα πέρασε σε τρεις εν ενεργεία αθλητές οι οποίοι έκαναν μία διαδρομή για να ανέβουν στον ειδικά διαμορφωμένο βωμό, και οι Παραολυμπιακοί Αγώνες ξεκίνησαν και επίσημα.

Σημειώνεται ότι ούτε η βροχόπτωση δεν εμπόδισε τους διοργανωτές να διεξάγουν αυτή την «γιορτή», μοιράζοντας χαμόγελα στους αθλητές των αποστολών που βρίσκονταν στο στάδιο αλλά και σε όλους όσους την παρακολούθησαν από την τηλεόραση.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X