Υπογράφει με τη NOVA ο Αστέρας Τρίπολης

Super League: Πρότεινε «πακέτο» πρωτάθλημα και Κύπελλο με 70 εκατομμύρια σε Nova και Cosmote TV

Υπογραφές ανάμεσα σε Αστέρα Τρίπολης και Nova μέσα στις επόμενες ημέρες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος συμμετείχε στο γκρουπ των «6» που αναζητούσαν από κοινού μία λύση, βρήκε κοινό τόπο με το συνδρομητικό κανάλι της Nova και ο… χώρος και κυρίως το χρήμα που εξοικονόμησε με την απουσία του από τη διαφαινόμενη συμφωνία με την Cosmote TV, φαίνεται ότι αποτελεί και τη λύση για τους υπόλοιπους «5».

Οι Αρκάδες τα έχουν βρει σε όλα με τη Nova και είναι άξιο αναφοράς ότι το συμβόλαιο που θα υπογράψουν θα έχει διάρκεια 2 χρόνων.

Όταν και θα υπάρξει, αν επέλθει συμφωνία μεταξύ των ομάδων της Super League και τηρηθεί, κεντρική τηλεοπτική διαχείριση, από τη σεζόν 2023-2024.

Οι υπογραφές για την επισημοποίηση της συγκεκριμένης συμφωνίας δεν έχουν πέσει ακόμα, κάτι ωστόσο που πρόκειται να συμβεί τις επόμενες ημέρες.

Ένα πρόβλημα λιγότερο για την έναρξη της φετινής Super League και πλέον αυτό που απομένει είναι να υπάρξει οριστική συμφωνία και των υπολοίπων «5» (Βόλος, Ιωνικός, Παναιτωλικός, Λαμία και Απόλλων Σμύρνης) με την Cosmote TV, με το σημείο τριβής των τελευταίων ημερών σε αυτή τη συζήτηση να αφορά τη διάρκεια της συμφωνίας.

Οι πέντε ομάδες θέλουν δέσμευση για δύο χρόνια και φαίνεται ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα καταφέρουν να πάρουν αυτό που ζητούν από την Cosmote TV.

Πηγή: SDNA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X