Η ΑΕΚ πάει για το «μπαμ» με τον Ελβετό παικταρά Τσούμπερ!

Η ΑΕΚ πάει για το «μπαμ» με τον Ελβετό παικταρά Τσούμπερ!
Photo Credits: INTIME

Ο αριστερός εξτρέμ Στίβεν Τσούμπερ που έκανε θραύση στο πρόσφατο Euro με τις 4 ασίστ σε 4 ματς βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H AEK… τρέχει για να ενισχυθεί τις τελευταίες μέρες της μεταγραφικής περιόδου και προσπαθεί να κλείσει τον Στίβεν Τσούμπερ!

Ο Ελβετός διεθνής που ήταν εντυπωσιακός στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, βγάζοντας 4 ασίστ σε 4 παιχνίδια (3 ασίστ κόντρα στην Τουρκία και μία κόντρα στη Γαλλία), αναμένεται να αποχωρήσει από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, η ΑΕΚ τα δίνει όλα για να αποσπάσει την υπογραφή του.

Η Ενωση αναζητά παίκτη και για το αριστερό άκρο της επίθεσης και η περίπτωση του 30χρονου Ελβετού μοιάζει ιδανική και εξαιρετική!

Ο Τσούμπερ δεσμεύεται με την Αϊντραχτ μέχρι το καλοκαίρι του ’23, αλλά βρίσκεται εκτός πλάνων του νέου προπονητή των Γερμανών, καθώς τους έχει διαμηνύσει πως επιθυμεί να αποχωρήσει από τους «Αετούς».

Η καριέρα του παικταρά Τσούμπερ

Ο δεξιοπόδαρος (αλλά παίζει και το αριστερό) Τσούμπερ γεννημένος τον Αύγουστο του ’91 (30 χρονών), ουσιαστικά ανδρώθηκε στις ακαδημίες της Γκρασχόπερς, παίζοντας μετέπειτα και στη μεγάλη ομάδα μέχρι το 2013, μετρώντας 33 γκολ, 22 ασίστ σε 146 συμμετοχές.

Το καλοκαίρι του ’13 η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έδωσε 3,6 εκατ. ευρώ στην ελβετική ομάδα και τον απέκτησε. Στη Ρωσία έμεινε ένα χρόνο (40 συμμετοχές, 1 γκολ, 4 ασίστ) και την επόμενη χρονιά τον πήρε η Χόφενχαϊμ.

Εκεί αγωνίστηκε για 5 χρόνια και σε 115 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις, είχε 10 γκολ και 9 ασίστ.

Το χειμώνα του ’19 δόθηκε δανεικός στη Στουτγκάρδη (15 συμμ., 5 γκολ, 1 ασίστ) και πέρυσι μετακόμισε στην Φρανκφούρτη για την Αϊντραχτ. Στον έναν χρόνο παραμονής στους «Αετούς» μέτρησε 3 ασίστ σε 23 παιχνίδια.

Φυσικά, είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Ελβετίας (40 συμμ. – 8 γκολ) και στο πρόσφατο Euro έκανε θραύση με τις 4 ασίστ σε 4 ματς, φτάνοντας με τη χώρα του μέχρι τα προημιτελικά, όπου αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Ισπανία. (Στους «16» η Ελβετία πέρασε την Γαλλία).

Κόντρα στην Γαλλία αγωνίστηκε 79 λεπτά και με την Ισπανία 90′. Ενώ μέτρησε άλλες δύο συμμετοχές στη φάση των ομίλων. Με την Τουρκία, όπου έβγαλε 3 ασίστ (!) σε 85 λεπτά συμμετοχής και 32 λεπτά με την Ιταλία.

Συγκεντρωτικά, στα 30 του χρόνια είναι γεμάτος εμπειρία, έχοντας 129 παιχνίδια στην Μπουντεσλίγκα (14 γκολ -12 ασίστ) και 127 ματς (23 γκολ – 21 ασίστ) στο Ελβετικό πρωτάθλημα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X