ΑΕΚ: Συμμετέχει στο πρόγραμμα Beyond Inclusion!

ΑΕΚ: Συμμετέχει στο πρόγραμμα Beyond Inclusion!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έγινε αποδεκτή σε ακόμα ένα πρόγραμμα του Erasmus+

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέλος του προγράμματος Beyond Inclusion είναι η ΑΕΚ!

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ΑμεΑ οπτικής, ακουστικής ή κινητικής και την καλύτερη δυνατή ένταξή τους στην αγορά εργασίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ αναφέρει:

«Η ΑΕΚ συνεχίζει την προσπάθειά της για τη στήριξη των παλαιμάχων αθλητών, μέσα από τη συμμετοχή της στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα BounceBack του Erasmus+. Ωστόσο, η συνεισφορά στο κοινωνικό σύνολο δεν σταματάει σε μία μόνο πτυχή της υποστήριξης κοινωνικών ομάδων.

Με υπερηφάνεια ανακοινώνουμε ότι έχουμε γίνει δεκτοί και σε δεύτερο ευρωπαϊκό πρόγραμμα του Erasmus+, στο Βeyond Inclusion. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που αφορά ΑμεΑ οπτικής, ακουστικής ή κινητικής, με το οποίο στοχεύουμε στο να στηρίξουμε και να βοηθήσουμε τα άτομα αυτά στην καλύτερη δυνατή ένταξή τους στην αγορά εργασίας, καθώς και στην καλύτερη δυνατή ενημέρωση και εκπαίδευση των μεσαίων και μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην πρόσληψη ατόμων με αυτές τις ιδιαιτερότητες.

Σπάμε τα δεσμά και δίνουμε ίσες ευκαιρίες σε όλους. Άλλωστε, η ΑΕΚ από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της παλεύει για τους κοινωνικά αδύναμους και επιθυμεί την επικράτηση της ισότητας και της δικαιοσύνης.

Και σε αυτό το πρόγραμμα δεν είμαστε μόνοι. Έχουμε πολύτιμους συνεργάτες. H Great People Inside, η Μίλιτος Συμβουλευτική Α.Ε., το Innovation Training Center (ITC), η Association Business Information and Consulting Centre – Sandanski (BICC), η R&DO, η ΑΜΚΕ “Με Άλλα Μάτια” και η Romanian Association of Applied Psychopedagogy (ARPA), εγγυώνται την καλύτερη δυνατή προσπάθεια και το καλύτερο αποτέλεσμα.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://beyond-inclusion.eu/, καθώς και τη σελίδα https://www.facebook.com/BeyondInclusionProject/ ».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X