ΑΕΚ: Το «παράθυρο» για τον Ελίασον και η... χαραμάδα για τον Εντσάμ

ΑΕΚ: Το «παράθυρο» για τον Ελίασον και η... χαραμάδα για τον Εντσάμ
Photo Credits: INTIME

Η προσπάθεια για (δανεισμό) του Νίκλας Ελίασον, το πιθανό αδιέξοδο του Ολιβιέ Εντσάμ και η στάση της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κάθε μεταγραφική υπόθεση, αποτελεί μια μικρή ταινία περιπέτειας. Με σασπένς, εναλλαγές συναισθημάτων, απρόβλεπτες εξελίξεις και δίχως να έχει πάντα χάπι εντ. Στο φετινό καλοκαίρι της ΑΕΚ, υπάρχουν σίγουρα δύο περιπτώσεις που συγκεντρώνουν όλο το…πακέτο. Τα ονόματα του Ολιβιέ Εντσάμ και του Νίκλας Ελίασον είναι από τα πλέον πολυσυζητημένα και τώρα, στην τελευταία μεταγραφική εβδομάδα, παραμένουν ακόμα (σχετικά) επίκαιρα.

Αλλωστε, για να είμαστε απόλυτα ακριβείς, οι ανάγκες της ΑΕΚ είναι εκείνες που κάνουν τις επιλογές των Εντσάμ και Ελίασον να βρίσκονται πάντα στο προσκήνιο. Παιχνίδι με παιχνίδι, αποτελεί κοινή διαπίστωση, πως η Ενωση έχει τεράστιο κενό στο αριστερό άκρο της επίθεσης (ο Αμπραμπατ στην πρεμιέρα του έπαιξε δεξιά, ενώ προορίζεται και για ρόλους στον άξονα) και στη μεσαία γραμμή, όπου ακόμα αναζητείται ο κουμανταδόρος.

Δείτε περισσότερα για τις δυο μεταγραφικές υποθέσεις της ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X