Λίβερπουλ: Δεν αφήνει τέσσερα αστέρια της να πάνε στις εθνικές ομάδες

Λίβερπουλ: Δεν αφήνει τέσσερα αστέρια της να πάνε στις εθνικές ομάδες
Photo Credits: INTIME

Η Λίβερπουλ δεν επιτρέπει στους Μοχάμεντ Σαλάχ, Φαμπίνιο, Ρομπέρτο Φιρμίνο και Άλισον να αγωνιστούν με τις εθνικές τους ομάδες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λίβερπουλ δεν σκοπεύει να αφήσει τέσσερις ποδοσφαιριστές της να αγωνιστούν με τις εθνικές τους ομάδες στα επερχόμενα προκριματικά του Μουντιάλ τον Σεπτέμβριο. Πρόκειται για τους Μοχάμεντ Σαλάχ, Ρομπέρτο Φιρμίνο, Άλισον Μπέκερ και Φαμπίνιο.

Ο λόγος αυτής της απόφασης αφορά τους κανονισμούς της καραντίνας που ισχύουν στη Μεγάλη Βρετανία. Η Αίγυπτος και η Βραζιλία, στα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα των οποίων ανήκουν οι τέσσερις προαναφερόμενοι, βρίσκονται στην «κόκκινη ζώνη» της ταξιδιωτικής λίστας της χώρας, οπότε όταν οι παίκτες επέστρεφαν στη βάση τους θα έμπαιναν σε καραντίνα δέκα ημερών και θα έμεναν εκτός γηπέδων.

Η Λίβερπουλ, μαζί με άλλα μέλη του ECA, έχουν ζητήσει να γίνει εξαίρεση από τη συγκεκριμένη κατάσταση για ποδοσφαιριστές που επιστρέφουν από «κόκκινες» χώρες με τις εθνικές τους ομάδες. Αφού, όμως, δεν υπάρχει πρόνοια κάποιας συμφωνίας μεταξύ της Premier League και της κυβέρνησης του Μπόρις Τζόνσον για το συγκεκριμένο ζήτημα, οι Σαλάχ, Φιρμίνο, Φαμπίνιο και Αλισον δεν θα ταξιδέψουν και αναμένονται πλέον οι ανάλογες αντιδράσεις από τους άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενους και θιγόμενους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X