Χετάφε-Σεβίλλη 0-1: Λαμέλα στο 90+3' και απόδραση κορυφής! (VIDEO)

Χετάφε-Σεβίλλη 0-1: Λαμέλα στο 90+3' και απόδραση κορυφής! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με γκολ του ασταμάτητου Έρικ Λαμέλα που έφτασε τα τρία γκολ στα πρώτα του δύο ματς, η Σεβίλλη άρπαξε το τρίποντο στο 90+3′ (0-1) από την έδρα της Χετάφε του Μίτσελ και έπιασε την Ατλέτικο Μαδρίτης στην κορυφή με 2/2.

Το… Λαμέλα effect δεν σταματά να χαρίζει νίκες στη φετινή Σεβίλλη. Μετά το «μαγικό» ντεμπούτο με τα δύο γκολ στο 3-0 επί της Ράγιο Βαγιεκάνο, ο Αργεντινός αρτίστας ήταν ξανά ο MVP, δίνοντας τη λύση για τους Ανδαλουσιανούς στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων για το σπουδαίο διπλό κόντρα στη Χετάφε (0-1).

Για ένα ακόμη ματς, ο πρώην παίκτης των Σπερς πέρασε στο ματς ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο κι εκεί που όλα έδειχναν ότι η ομάδα του Ζουλιέν Λοπετέγκι θα ακολουθήσει τα χνάρια των Μπαρτσελόνα-Ρεάλ και θα χάσει τους πρώτους της βαθμούς, βρέθηκε στο σωστό σημείο και πήρε το «rebound» μετά το σουτ του Ράφα Μιρ που κατέληξε στο δοκάρι, χαρίζοντας ολόκληρο το τρίποντο στη νέα του ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X