«Ο Εντσάμ μπορεί να υπογράψει στην Λέγκια -Τον ήθελε η ΑΕΚ»

Η ΑΕΚ επιμένει: «Δεν υπάρχει πλέον μεταγραφική περίπτωση Εντσάμ»
Photo Credits: INTIME

Ο Ολιβιέ Εντσάμ που συνδέθηκε με την ΑΕΚ οδεύει προς Πολωνία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Λέγκια Βαρσοβίας θέλει να αποκτήσει τον Ολιβιέ Εντσάμ, ο οποίος είχε συνδεθεί με την ΑΕΚ.

Ο Γάλλος έμεινε ελεύθερος πριν από λίγες ημέρες και πλέον είναι πιο εύκολο να τον αποκτήσει μια ομάδα.

Οπως αναφέρει το «sport.interia.pl» ο Ολιβιέ Εντσάμ «μπορεί να είναι ο νέος ποδοσφαιριστής της Λέγκια Βαρσοβίας, καθώς έλυσε το συμβόλαιο το με την Σέλτικ πριν από λίγες ημέρες».

Οσα αναφέρει το δημοσίευμα 

«Ο Εντσάμ είναι ελεύθερος παίκτης, αν και το συμβόλαιο του με την Σέλτικ είχε ισχύ έως και τις 31 Μαΐου του 2022, παρόλα αυτά οι με συμφωνία των δύο πλευρών το συμβόλαιο του λύθηκε στις 30 Ιουλίου.

Ο 25χρονος έχει ένα εντυπωσιακό βιογραφικό. Η Σέλτικ τον πήρε έναντι 5 εκατ. ευρώ από την Μάντσεστερ Σίτι. Το 2015 οι «Πολίτες» τον είχαν δώσει δανεικό στην Τζένοα για δύο σεζόν. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε 37 φορές και πέτυχε 3 γκολ στη Serie A.

Από τότε που πήρε στη Σέλτικ, έπαιξε 147 παιχνίδια, σκοράροντας 34 γκολ και μοιράζοντας 13 ασίστ. Εντωμεταξύ έχει κερδίσει τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Σκωτίας, καθώς και τρία Λιγκ Καπ, ενώ έπαιξε και σε πέντε ματς στο Champions League.

Ο Εντσάμ πέρασε τους τελευταίους έξι μήνες ως δανεικός στην Μαρσέιγ, αλλά δεν κατάφερε να μπει στην ομάδα.

Μετά την αποχώρηση από τη Σέλτικ, αναμενόταν να πάει στην ΑΕΚ, αλλά δεν προχώρησε η μεταγραφή. Συνδέθηκε επίσης με την Μπλάκμπερν και την Νιουκάστλ, αλλά ούτε με αυτές προχώρησε το deal. Ο Γάλλος εξακολουθεί να μην έχει ομάδα λίγες ημέρες πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος και η Λέγκια θα μπορούσε να είναι μια καλή ευκαιρία να ξαναχτίσει την καριέρα του μετά τις πρόσφατες ατυχίες».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X