Το είπε και το έκανε ο Αγγελόπουλος - Σβήνουν τα bans της ΑΕΚ!

Το είπε και το έκανε ο Αγγελόπουλος - Σβήνουν τα bans της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Όπως είχε υποσχεθεί ο Μάκης Αγγελόπουλος, άρχισαν να μειώνονται τα ban από την FIBA

Απόλυτη επιβεβαίωση του ρεπορτάζ που σας παρουσίασε το enwsi.gr πριν μερικές μέρες, αφού ο Μάκης Αγγελόπουλος «καθαρίζει» τα bans της ΑΕΚ πλέον και με την βούλα την FIBA.

Σας είχαμε ενημερώσει ότι η διαδικασία διακανονισμών είχε ξεκινήσει από την ΑΕΚ και ήταν θέμα χρόνου να αρχίσει να έχει τα πρώτα απτά αποτελέσματα. Η εξόφληση ή η διευθέτηση των bans είναι μια χρονοβόρα διαδικασία, αφού περνάει από το τραπεζικό σύστημα μέχρι να φτάσει στους παίκτες που έχουν να λαμβάνουν χρήματα. Πλέον τα πρώτα bans ήδη έχουν φύγει, όπως φαίνεται και στην παρακάτω εικόνα.

Το είπε και το έκανε ο Αγγελόπουλος - Σβήνουν τα bans της ΑΕΚ!

Τα 14 έγιναν 12 και έπεται συνέχεια, αφού ο Μάκης Αγγελόπουλος είναι αποφασισμένος να τα εξαφανίσει και να μπει ξανά η ΚΑΕ σε μια κατάσταση οικονομικής ομαλότητας. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ κάνει πράξη αυτό που υποσχέθηκε στην συνέντευξη τύπου και παρόλο που κάποιοι βιάστηκαν και εκτέθηκαν για άλλη μια φορά, σε λίγο καιρό οι οικονομικές υποχρεώσεις της ομάδας θα είναι παρελθόν, καθώς όλα τα bans θα σβηστούν. Για αυτό τον λόγο άλλωστε η ΚΑΕ ανακοινώνει κάθε μέρα και τους νέους παίκτες που έχει αποκτήσει, αφού όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους ως προς τη διευθέτηση των bans.

Πλέον, ένας άνεμος αισιοδοξίας υπάρχει στις τάξεις της ομάδας που θα κάνει μια νέα αρχή, πάνω σε πιο στέρεες βάσεις και με ένα οικονομικό πλάνο που θα ακολουθηθεί στο μέλλον απαρέγκλιτα ώστε πολύ σύντομα η ΑΕΚ να είναι μια «καθαρή» ΚΑΕ, όπως άλλωστε δήλωσε και ο Αγγελόπουλος.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X