ΑΕΚ: Ο Μιλόγεβιτς βλέπει προοπτική στον Μιτάι -Πως επηρεάζει αυτό την μεταγραφή αριστερού μπακ

ΑΕΚ: Ο Μιλόγεβιτς βλέπει προοπτική στον Μιτάι -Πως επηρεάζει αυτό την μεταγραφή αριστερού μπακ
Photo Credits: INTIME

Ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς πιστεύει πολύ στον Μάριο Μιτάι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην τελική ευθεία των μεταγραφών στην ΑΕΚ γίνεται πολύ κουβέντα και για την θέση του αριστερού μπακ, με τον Μάριο Μιτάι να είναι στο επίκεντρο.

Για να είμαστε όμως ακριβείς, η κουβέντα γίνεται περισσότερο γύρω από την ΑΕΚ κι όχι εντός της. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή οποιαδήποτε ένδειξη πως υφίστανται δεύτερες σκέψεις γύρω από την απόφαση που έχει παρθεί από την αρχή να στηριχθεί ο 18χρονος Αλβανός αριστερός μπακ ως δεύτερη επιλογή για φέτος. Δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα πως έτσι θα πάει μέχρι τέλους, όμως ως αυτή την στιγμή τα πράγματα έτσι έχουν.

Στην συγκεκριμένη κουβέντα ένας παράγοντας που δεν έχει υπολογιστεί όσο θα έπρεπε μέχρι τώρα, είναι το πως το βλέπει ο προπονητής. Η αλήθεια είναι πως ερχόμενος στην ΑΕΚ, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρήκε ήδη την ομάδα σε διάθεση στήριξης του project του Μιτάι από φέτος, αλλά εξίσου αλήθεια είναι πως πολύ γρήγορα έδειξε να ενστερνίζεται κι εκείνος το συγκεκριμένο σκεπτικό.

Διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X