Στα μέτρα της Σεβίλλης

Στα μέτρα της Σεβίλλης

Προγνωστικά στοιχήματος από το Stoiximaview...

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

To Stoiximaview προτείνει δυάδα αναμετρήσεων από την αγγλική Πρέμιερ Λιγκ και την ισπανική La Liga.

La Liga, Χετάφε – Σεβίλλη (21:00): Είναι από εκείνα τα παιχνίδια που η Σεβίλλη… θέλει να παίζει. Ο λόγος; Έχει πάρει για τα καλά τον αέρα της αντιπάλους της. Στα τέσσερα τελευταία ματς μετράει τέσσερις νίκες χωρίς να δεχτεί γκολ. 2-0, 3-0, 1-0, 3-0 για τους Σεβιγιάνους απέναντι σε μια ομάδα που βάζει δύσκολα σε μεγάλους αντιπάλους. Αλλά όχι σε εκείνη.

Η Σεβίλλη ξεκίνησε εντυπωσιακά στο πρωτάθλημα. Με τρία γκολ φιλοδώρησε τη Βαγιεκάνο σε ένα εύκολο απόγευμα την πρώτη αγωνιστική. Με τον Ενεσίρι να σημειώνει το πρώτο γκολ και τον Λαμέλα να ξεκινάει με δύο τέρματα στην παρουσία του στην Ισπανία. Αντίθετα, η Χετάφε είχε μια… κρύα ήττα από τη Βαλένθια στο Μεστάγια, με τις νυχτερίδες να παίζουν από το 3’ με δέκα παίκτες. Παρ’ όλα αυτά επικράτησε με 1-0.

La Liga, Χετάφε – Σεβίλλη (21:00): Ο φετινός στόχος της Σεβίλλης αγγίζει τα όνειρα του πρωταθλήματος. Μετά την περσινή της πορεία, που το διεκδίκησε μέχρι το φινάλε, δεν μπορεί να βάλει το πήχη χαμηλότερα. Σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ως ένα απ’ τα μεγάλα φαβορί, αλλά σίγουρα την αποκαλούμε ισχυρό αουτσάιντερ. Τέτοιου είδους παιχνίδια μπορούν να την διατηρήσουν ψηλά.

Και σε τέτοια απόδοση που τη συναντάμε στο στοίχημα δεν μπορούμε να την αφήσουμε να περάσει έτσι. Στο 2.27 pamestoixima.gr είναι το διπλό της Σεβίλλης και θα πάμε στοίχημα με αυτό αφού έχει πολύ μεγάλη αξία.

Premier League, Γουέστ Χαμ – Λέστερ (22:00): Δύο ποιοτικές ομάδες που θα δώσουν και φέτος μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Πέρσι, τα κατάφεραν. Φέτος; Τα προγνωστικά στοιχήματος δεν… ρισκάρουν και προσφέρουν μοιρασμένες αποδόσεις στα δύο σημεία νίκης. Και οι δύο ξεκίνησαν με νίκη στην πρεμιέρα. Θέλει προσοχή στο στοίχημα, ας ρίξουμε μία ματιά σε μερικά στοιχεία. Για την ιστορία, πέρσι μας χάρισαν δύο εξαιρετικά παιχνίδια, με τη Γουέστ Χαμ να κερδίζει και τα δύο: 3-0 εντός, 3-0 εκτός!

Εκκίνηση με το δεξί έκανε η Γουέστ Χαμ που νίκησε 4-2 τη Νιούκαστλ και με μεγάλη ανατροπή στο δεύτερο παιχνίδι. Ήταν πιο αποτελεσματική, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και γύρισε το ματς. Είναι ένα δυνατό τεστ για την ομάδα του Μόγιες, ο οποίος δεν υπολογίζει μόνο τον τραυματία Μαζουακού (γόνατο).

Με νίκη μπήκε και η Λέστερ. Με νίκες, για την ακρίβεια. Πρώτα κατέκτησε το Community Shield με το 1-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος νίκησε με το ίδιο σκορ και τη Γουλβς. Δεν ενθουσίασε με την απόδοσή της, δημιούργησε λίγες, αλλά καλές στιγμές και έδειξε πώς είναι να έχεις έναν επιθετικό μεγάλης κλάσης. Ο Βάρντι βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με εξαιρετικό πλασέ από εξαιρετική ενέργεια του Περέιρα και αυτή η γκολάρα έκανε τη διαφορά. Ο Ρότζερς δεν υπολογίζει τους τραυματίες Φοφανά, Έβανς, Τζάστιν. Καλύτερα είναι ο Μάντισον (μέση), Καστάνιε, Μεντί και Μπερτράν (είχε κορονοϊό) και είναι πιθανό να είναι διαθέσιμοι.

Premier League, Γουέστ Χαμ – Λέστερ (22:00): Στο g/g θα πηγαίναμε, αλλά δεν μας ικανοποιεί η απόδοση (γύρω στο 1,60). Έτσι, θα καταλήξουμε στο Over 2,5 γκολ που το βρίσκουμε στη Stoiximan στο 1,82. Δεν είναι και άσχημο και αυτό θα αποτελέσει τη βασική μας επιλογή. Πάμε στοίχημα με αυτό το ποντάρισμα.

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος για τους αγώνες της ημέρας, σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και όχι μόνο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X