Συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης το μοντέλο Αφροδίτη Μπάρμπα

Συνελήφθη για διακίνηση κοκαΐνης το μοντέλο Αφροδίτη Μπάρμπα

35 γραμμάρια κοκαΐνης βρέθηκαν κάτω από το κάθισμα του γνωστού μοντέλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στα χέρια της Αστυνομίας για διακίνηση κοκαΐνης, έπεσε το μοντελο Αφροδίτη Μπάρμπα με τηλεοπτικές εμφανίσεις και συμμετοχή στο GNTM2. Η 31χρονη, συνελήφθη μετά απο μπλόκο της ομαδας ΔΙ.ΑΣ στο κέντρο της Γλυφάδας, κάτω απο το κάθισμα του θηριώδους Range Rover βρέθηκαν 35 γραμμαρια κοκαϊνης σε φιξάκια με αποτελέσμα να οδηγηθεί στο Τμήμα της Γλυφάδας. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση ναρκωτικών, το θηριώδες τζιπ κατασχέθηκε ενώ αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Η σύλληψη

Η αντίστροφη μέτρηση για τη δράση της 31χρονης (κατηγορείται για διακίνηση καθώς τα 35 γραμμάρια ηταν σύμφωνα με πληροφορίες χωρισμένα σε 35 νάιλον συσκευασίες – φιξάκια και συνεπώς λένε οι αστυνομικοί δεν δικαιολογείται η εκδοχή της προσωπικής χρήσης) ξεκίνησε στις 10:00 το βράδυ του Σαββάτου. Επέβαινε σε ενα θηριώδες Range Rover όταν οι αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ τη σταμάτησαν για έλεγχο στη Λαμπράκη. Εκείνη ακινητοποίησε το όχημα και βγήκε έξω. Τότε έκπληκτοι οι άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ διαπίστωσαν οτι κάτω από το κάθισμα έκρυβε τα φιξάκια με τα 35 γραμμάρια κόκας. Αμέσως της πέρασαν χειροπέδες και την οδήγησαν στο Τμήμα.

«Δεν γνωρίζω τίποτα»

Το μοντέλο, στην κατάθεση που έδωσε στους αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας ισχυρίστηκε οτι δεν γνώριζε τίποτα για τηνκοκαΐνη και πως δεν μπορεί να δικαιολογήσει πώς βρέθηκαν κάτω απο το κάθισμα του τζιπ το οποίο ειναι ιδιοκτησίας της. Όμως δεν έπεισε και έτσι σχηματίστηκε σε βάρος της δικογραφία για διακίνηση. Αυριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή.

Πηγή: protothema.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X