Η ΑΕΚ στο Champions League, η σφραγίδα στο ΟΑΚΑ με τη Χαρτς (VIDEO)

Η ΑΕΚ στο Champions League, η σφραγίδα στο ΟΑΚΑ με τη Χαρτς (VIDEO)

Η προτελευταία πρόκριση της ΑΕΚ σε όμιλο Champions League οριστικοποιήθηκε σαν σήμερα πριν από 15 χρόνια σε μια γιορτινή βραδιά στο ΟΑΚΑ κόντρα στη Χαρτς

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το σκηνικό ήταν γιορτινό από νωρίς. Η νίκη μέσα στη Σκωτία επί της Χαρτς με 2-1, έκανε τους φίλους της ΑΕΚ να αδημονούν για τη μεγάλη επιστροφή στα σαλόνια του Τσάμπιονς Λιγκ. Μία μέρα σαν σήμερα του 2006, η Ενωση επέστρεφε στο κλαμπ των κορυφαίων ευρωπαϊκών συλλόγων, επικρατώντας και στο δεύτερο παιχνίδι της σκωτσέζικης Χαρτς με το ευρύ 3-0.

Βέβαια, το αποτέλεσμα δεν λέει όλη την αλήθεια. Η ΑΕΚ μπήκε δυνατά, δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά η μπάλα δεν έμπαινε στα δίχτυα. Στο 15’ ο Γεωργέας γλίτωσε το γκολ πάνω στη γραμμή. Οι Σκώτοι έμειναν αρχικά με δέκα και στη συνέχεια με εννιά παίκτες και έτσι άνοιξε ορθάνοιχτα ο δρόμος της Ενωσης για το «σεντόνι».

Ο Ζούλιο Σέζαρ ευστόχησε στο πέναλτι που κέρδισε ο Λάκης στο 78’, ενώ λίγο αργότερα ο Λυμπερόπουλος με καρφωτή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα. Το πάρτι είχε ξεκινήσει από νωρίς και ο Σέζαρ έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με υπέροχη ατομική προσπάθεια. Η ΑΕΚ επέστρεψε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση με τον πιο επιβλητικό τρόπο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X