Παρί σεν Ζερμέν: Προ των πυλών ο Καμαβινγκά (ΦΩΤΟ)

Πάει για το «μπαμ» με Καμαβινγκά η Γιουνάιτεντ
Photo Credits: INTIME

Μετά τους Ντοναρούμα, Χακίμι, Σέρχιο Ράμος, Βαϊνάλντουμ και Λιονέλ Μέσι, η Παρί βρίσκεται πολύ κοντά σε μία ακόμα σπουδαία μεταγραφική προσθήκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ασταμάτητη δείχνει να είναι η Παρί σεν Ζερμέν στο φετινό μεταγραφικό παζάρι!

Οι «Παριζιάνοι», έχουν δυναμώσει σε… ακραίο επίπεδο το ρόστερ τους, με τους Ντοναρούμα, Χακίμι, Σέρχιο Ράμος, Βαϊνάλντουμ και Λιονέλ Μέσι.

Οι μεταγραφές όμως, φαίνεται πως δεν έχουν τελειώσει, από τη στιγμή που βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Ρεν για την απόκτηση του 18χρονου wonderkid, Εντουάρντ Καμαβινγκά.

Ο νεαρός Γάλλος χαφ από τις αρχές του καλοκαιριού είχε ενημερώσει τη διοίκηση της Ρεν για την επιθυμία του να αποχωρήσει από τον σύλλογο, έχοντας, μάλιστα, πρόθεση να παραμείνει εντός Γαλλίας και ως ιδανικό προορισμό την Παρί Σεν Ζερμέν.

Οι Παριζιάνοι το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Ρεν, προκειμένου να έρθουν σε συμφωνία και στο τέλος το «παιδί θαύμα» Εντουαρντό Καμαβινγκά, να φορέσει τη φανέλα της Παρί.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν γαλλικά δημοσιεύματα, δεν αποκλείεται το προσεχές διάστημα οι δύο πλευρές να έρθουν σε συμφωνία και το 18χρονο αστέρι να αγωνίζεται από τη νέα σεζόν, στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X