Παγώνη: «Οι ανεμβολίαστοι θα νοσήσουν όλοι» (VIDEO)

Παγώνη: «Οι ανεμβολίαστοι θα νοσήσουν όλοι» (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Μετά 18 μήνες δεν πρέπει να φοβόμαστε το εμβόλιο, έχουμε εμπειρία δισεκατ. ατόμων, πλήρως εμβολιασμένων, έχουμε μελέτες στα χέρια μας… Είμαστε αιχμάλωτοι μιας νόσου, έχουμε το εμβόλιο και δεν το κάνουμε. Αν δεν εμβολιαστούμε δε θα σωθούμε, δε θα προχωρήσουμε την επόμενη φάση της ζωής μας, δε θα είμαστε ελεύθεροι» υπογράμμισε η Ματίνα Παγώνη στον ΣΚΑΪ.

«Από αυτούς που ‘έφυγαν’ χθες κανείς δεν ήταν εμβολιασμένος. Περιστατικά εμβολιασμένων που νόσησαν είναι ελάχιστα, δεν είναι σημαντικά». «Η μετάλλαξη Δέλτα δεν αστειεύεται, είναι πολύ επιθετική, μεταδοτική στη νεολαία… Πολύς κόσμος μπήκε και στα νοσοκομεία οι ανεμβολίαστοι έφτασαν και σε ΜΕΘ» πρόσθεσε.

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ πρόσθεσε ότι η επιστημονική κοινότητα πρέπει να ενημερώσει και να πείσει τους υγειονομικούς επιστημονικά να εμβολιαστούν. «Με το να κουνάμε δάκτυλα δεν πείθουμε κανέναν» παρατήρησε.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X