Προχωράει για χαφ η ΑΕΚ!

Δείτε την πραγματικότητα και κάντε επιτέλους ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ!
Photo Credits: INTIME

Σε συζητήσεις με χαφ που θα αλλάξει άρδην το επιθετικό προφίλ της ομάδας βρίσκεται η ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να κλείσει μία ακόμη μεταγραφή μέσα στην εβδομάδα!

Η «Ένωση», σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ»είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με έναν μέσο δίχως να έχουν διαρρεύσει περισσότερα στοιχεία, πέραν του ότι πρόκειται για ποδοσφαιριστή επιπέδου (τύπου Αμραμπατ) και όχι συμπληρωματική λύση.

Παράλληλα, οι «κιτρινόμαυροι» είναι πιθανό να προχωρήσουν σε μια ακόμη προσθήκη εξτρέμ. Υπάρχουν περιπτώσεις που παρακολουθούνται καιρό τώρα για τις οποίες οι «Κιτρινόμαυροι» περιμένουν μήπως και δοθεί περιθώριο να τις προσεγγίσουν όσο φτάνουμε προς τις 31 Αυγούστου ή αν θα μείνουν ελεύθεροι και θα μπορεί να γίνει κάτι και μετά από την συγκεκριμένη ημερομηνία. Όλα τα παραπάνω είναι υπαρκτές πιθανότητες. Το δεδομένο είναι η κίνηση για έναν ακόμη μέσο-επιθετικό.

Η γνώμη του προπονητή θα είναι φυσικά το βασικό κριτήριο κι ακολουθεί το αν και τι είδους ευκαιρίες θα προκύψουν όσο πλησιάζουμε στο τέλος του μεταγραφικού «παράθυρου».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X